True Detective, seara aceasta, de la 22, pe HBO

de Cinemagia în 13 Ian 2014
Noua producție originală HBO, Detectivii din Louisiana/True Detective, va avea premiera pe 13 ianuarie, de la ora 22:00, la doar câteva ore după premiera din Statele Unite, la HBO și pe HBO GO.

În 2012, detectivii Rust Cohle (Matthew McConaughey) și Martin Hart (Woody Harrelson), detectivi în Louisiana, sunt chemați să dea declarații despre un caz de omucidere la care au lucrat împreună în 1995.

Serialul Detectivii din Louisina îi aduce pe micile ecrane pe Matthew McConaughey și Woody Harrelson în rolul celor doi detectivi care pornesc în căutarea unui criminal din Louisana, în urma redeschiderii unui caz controversat de acum 17 ani...

În timp ce ancheta se desfășoară în prezent prin interogatorii, cei doi foști detectivi relatează povestea cazului lor, redeschizând o serie de subiecte sensibile și punând sub semnul întrebării presupusul verdict al crimei bizare din 1995.

Mărturiile au loc în 2012, dar fiecare dintre cei doi detectivi lasă amintirile să îi ducă în trecut, într-o lume pe care credeau că au lăsat-o în urmă. În timp ce află mai multe despre ei înșiși, unul despre celălalt, dar și despre criminal, devine tot mai clară ideea că întunericul există de ambele părți ale legii.

Martin Hart  și Rust Cohle sunt doi detectivi și foști parteneri care au lucrat în Divizia de Investigații Criminale din Louisiana la mijlocul anilor ‘90. În 2012, din motive încă nedezvăluite, cei doi sunt intervievați separat de către anchetatori cu privire la cazul lor cel mai notoriu: crima macabră din 1995, când o prostituată a fost ucisă de un posibil criminal în serie cu înclinații oculte tulburătoare.

Relația dintre Hart și Cohle și momentele tensionate dintre ei au devenit elemente importante în verdictul stabilit în trecut. Hart, un localnic sociabil și un om de familie a cărui căsătorie se deteriorează din cauza muncii și a infidelității sale, este, cel puțin aparent, la polul opus de Cohle, un pesimist singuratic și fost detectiv la narcotice din Texas. În vreme ce intriga crește odată cu obsesia celor doi de a găsi criminalul, adevărata dramă se concentrează pe natura relației dintre Hart și Cohle, personalitățile lor și felul în care se influențează unul pe altul.

Sinopsisuri episodice

Episodul 1:

Lumina strălucitoare

2012. Doi foști parteneri de la Departamentul de Investigații Criminale din Louisiana, Martin Hart și Rustin Cohle dau declarații separate anchetatorilor despre moartea unei prostituate, Dora Lange, care a fost ucisă cu 17 ani în urmă. Analizând cazul din nou, detaliile crimei - pline de conotații oculte - sunt însoțite de perspectiva asupra parteneriatului dintre cei doi detectivi și viața lor personală.

 

Episodul 2

Vedenii

Presat de descoperirea unui suspect în crima Dora Lange, Quesada îi avertizează pe Hart și Cohle că ar putea fi înlocuiți de trei detectivi de la un departament special pentru crime oculte. Cei doi încearcă să obțină mai mult timp pentru a urmări o ”pistă” care îi duce de la un bordel rural la o biserică incinerată. În timp ce căsnicia lui Hart cu Maggie se degradează din cauza muncii sale, el își găsește consolarea în afara căminului.

Episodul 3

Camera încuiată

Un indiciu ascuns de la biserica incinerată îi conduce pe Cohle si Hart la Joel Theriot, un preot despre care enoriașii cred că este "bărbatul înalt" văzut cu Dora Lange. Adus la interogare, un infractor care corespunde descrierii este respins de Cohle, chiar dacă acesta a depus mărturie. Hart este distras de Maggie după ce aceasta îi aranjează o întâlnire lui Cohle la barul C & W. Încercând să stabilească un model de crimă, Cohle începe să citească dosarele vechi și află noi informații.

 

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Woody Harrelson, Matthew McConaughey

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 16 februarie 2014 13:53
Pare fain, mai ales pentru amatorii genului politist.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells