Transformările fizice din carieră i-au „distrus” corpul lui Tom Hardy

de Cristina Grigore în 18 Ian 2017
Starul lui Taboo atrage multe priviri în noul serial BBC, însă antrenamentele grele susţinute de-a lungul timpului pentru astfel de roluri au lăsat urme dureroase…

Cariera lui Tom Hardy (39 de ani) este plină de roluri notabile în filme apreciate, de box office. Dacă la început de carieră, în filme ca Layer Cake sau Band of Brothers, actorul avea doar un corp suplu si bine definit, iată că, odată cu succesul în carieră s-au multiplicat şi muşchii, lucru ce a venit şi cu unele aspecte negative.

S-a supus unor antrenamente grele, care şi-au lăsat amprenta asupra corpului, pentru a-l juca pe Charles Bronson, s-a transformat într-un luptător de arte marţiale mixte pentru Warrior şi a impresionat cu statura lui Bane în The Dark Knight Rises. Iar pentru pelicula la care urmează să înceapă în curând filmările, va suporta iar o drastică transformare. Aşa cum a declarat pentru publicaţia Daily Beast, pentru rolul mafiotului Al Capone trebuie să adauge câteva kilograme bune în plus.

„Nu este clasicul Al Capone, cel pe care vi-l imaginaţi de un anumit calibru în ce priveşte silueta. Nu vreau să divulg prea mult, însă veţi vedea clar o transfomare serioasă. Nu ştiu dacă una la fel de drastică ca cea pentru Bane. Probabil că deja mi-am distrus corpul prea mult. Doar atât sunt, costituţia mea e destul de firavă. Dacă voi continua să adaug kilograme mă voi prăbuşi ca un castel din cărţi de joc din cauza presiunii”, a declarat actorul.

„După filmări sunt obosit şi poate trebuie să îmi schimb din nou forma fizică şi să revin la dimensiuni normale pentru filmul următor. A trece de la o extremă la alta vine cu un preţ. Durerile mă încearcă ceva mai mult acum… Am încheieturi care probabil nu ar trebui să scârţie, înţelegeţi ce vreau să spun? A-i purta în braţe pe copiii mei a devenit ceva mai greu decât până acum – dar nu le spuneţi şi lor asta”, a mai explicat Hardy, tatăl a doi băieţi (unul cu soţia actuală, Charlotte Riley, altul cu fosta prietenă, Rachel Speed).

Exploreaza subiecte similare:

Tom Hardy, Layer Cake, Band of Brothers, Bronson, Warrior, The Dark Knight Rises, Charlotte Riley

Alte știri din cinema

Baby Driver, despre „un puşti cuminte”, care „devine un diavol când ţine volanul în mâini”

O combinaţie de viteză şi muzică, plus o sursă de adrenalină pe care regizorul şi scenaristul Edgar Wright o transformă într-un action-thriller de neratat

Rain Man, marţi, la FilmCafe

Miercuri şi joi alte două titluri de neratat

Răufăcătoarea Nightshade va fi cu siguranţă în „Black Panther”

Pe lângă Kilmonger şi Nightshade, îl vom vedea şi pe M'Baku, alias Man-Ape în rol de răufăcător în noul film „Black Panther”

Franciza horror Saw revine cu „Jigsaw”

Seria de filme de mare succes a fost aparent încheiată în 2010

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback