Transformarea dramatică a lui David Beckham pentru King Arthur: Legend of the Sword

de Cristina Grigore în 4 Apr 2017
Filmul, regizat de Guy Ritchie, se lansează în cinematografele noastre pe 12 mai

Celebru în lumea sportului, David Beckham - care este, în plus, un afacerist şi un model de succes - se pregăteşte să cucerească un alt domeniu, cel al industriei cinematografice. După ce a apărut într-un rol din The Man from U.N.C.L.E. în 2015, starul îşi mai încearcă odată norocul, tot sub bagheta lui Guy Ritchie, în King Arthur: Legend of the Sword. Pentru a arăta fanilor prin ce transformări dramatice a trebuit să treacă pentru noua partitură, cea a unui lider de bandă nemilos, Beckham a postat pe contul său de Instagram o imagine de la filmări.

Starul recunoaşte că mai are încă multe de învăţat despre meseria de actor, însă este hotărât să facă o figură bună şi în acest domeniu şi se pregăteşte intens pentru asta. El a descris experienţa de la filmările lui The Man from U.N.C.L.E. ca fiiind „extenuantă”. „Am avut 13 replici pe care le-am exersat din greu înainte. Guy punea pe cineva să vină să repete cu mine şi făceam asta cel puţin o oră pe zi”, a povestit el. 

„Sunt perfect conştient că mulţi sportivi şi vedete din alte domenii şi-au încercat norocul şi cu actoria şi au eşuat. Ştiu că este o profesie dură, unde îţi trebuie enorm de mult talent şi disciplină, aşa că nu vreau să mă avânt cu prea multă îndrăzneală înainte să învăţ mai multe despre acest domeniu şi că capăt mai multă experienţă. Dar ce am făcut până acum, am adorat. Fac faţă cu brio provocărilor. În plus, sunt o persoană cunoscută, aşa că m-am obişnuit până acum şi cu critica”, a declarat starul pentru revista britanică The Times.

King Arthur: Legend of the Sword îi mai are în distribuţie pe Charlie Hunnam, Jude Law, Eric Bana, Annabelle Wallis şi Djimon Hounsou. Se lansează în cinematografele noastre pe 12 mai. 

 

Exploreaza subiecte similare:

David Beckham, The Man from U.N.C.L.E., Guy Ritchie, King Arthur: Legend of the Sword, Charlie Hunnam, Jude Law, Eric Bana, Annabelle Wallis, Djimon Hounsou

Alte știri din cinema

Ben Stiller şi Dev Pattel, într-un film despre trupa de striptease masculin Chippendales

Producţia se anunţă exotică şi atractivă, dar şi şocantă şi violentă, descrierea atribuită fiind „Magic Mike întâlneşte Scarface”

Iată următorul proiect al echipei din spatele ultra popularului Game of Thrones

David Benioff și D.B. Weiss vor fi producătorii unei drame inspirate din Războiul Civil American

Toate aceste nopți albe, o experiență senzorială despre ce înseamnă să fii tânăr, din 28 iulie

„Intenția a fost să arăt cum se simte tinerețea în vremurile astea ciudate, în țara asta”, spune regizorul polonez Michal Marczak

Festivalul de Horror&Fantastic „Lună Plină”. Peste trei ore de scurtmetraje horror la Biertan

Are loc în perioada 10 – 13 august la Biertan, județul Sibiu

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 4 aprilie 2017 17:31
"Legend of the Sword",dar ce mai conteaza,probabil a tradus in engleza(cu google translate) din traducerea in romana a titlului original(traducereception),altfel nu explic de ce ai scrie gresittitlui unui film
camaleonii pe 5 aprilie 2017 00:09
:)))) bine sesizat

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback