Trailer Ricki and the Flash

de Ştefan Dobroiu în 7 Mai 2015
Meryl Streep, nouă şansă la Oscar în rol de rockeriţă dezlănţuită

Primul trailer al lui Ricki and the Flash, film aşteptat pe marile noastre ecrane pe 14 august, ne confirmă ceea ce bănuiam încă de anul trecut: Meryl Streep are o nouă şansă la Oscar cu un rol complex, de rockeriţă ce revine în sânul familiei înstrăinate după decenii de turnee şi concerte.

La şapte ani după Rachel Getting Married şi două decenii după multi-premiatul Philadelphia, regizorul Jonathan Demme revine în atenţie cu Ricki and the Flash, o dramedie despre Ricki, star rock ajuns la senectute. O veste de acasă o face pe eroină să îşi dea seama că a venit vremea să lase în urmă urmă deceniile de concerte explozive şi să revină în sânul familiei de care s-a distanţat pe nesimţite.

Faptul că fiica ei, Julie (Mamie Gummer), se recuperează după un eşec sentimental este poarta de intrare a lui Ricki în cercul copiilor şi al rudelor care o privesc iniţial cu neîncredere. Au ei ceva de învăţat de la sălbatica vocalistă care i-a părăsit pentru a-şi dedica viaţa muzicii?

Interesant la filmul lui Demme ni se pare şi faptul că Mamie Gummer este fiica din viaţa reală a lui Meryl Streep. Spectatorii filmului vor avea cu siguranţă acest detaliu în minte atunci când vor urmări reuniunea dramatică a celor două personaje.

Sebastian Stan, actorul de origine română devenit celebru în toată lumea datorită rolului din filmele Captain America, îl interpretează în film pe Joshua, unul din fiii lui Ricki.

Iată mai jos trailerul. Cum ţi se pare?

Exploreaza subiecte similare:

Meryl Streep, Mamie Gummer, Sebastian Stan, Jonathan Demme, Ricki and the Flash

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 7 mai 2015 14:53
Sunt sigur ca Meryl Streep va face un rol remarcabil din nou , ma bucur ca va juca si actorul roman Seba Stan ;)
Bayard pe 8 mai 2015 11:33
Oribil.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells