Trailer pentru Looper!

de Ştefan Dobroiu în 14 Apr 2012
Trailer pentru Looper!

Iată un foarte proaspăt teaser trailer la Looper, un SF programat pentru lansarea românească pe 28 septembrie. Este una dintre multele producţii cu Bruce Willis aşteptate în 2012, actorul putând fi văzut din în acest weekend şi în Lumina rece a dimineţii, un thriller cu Henry Cavill în rolul principal.

Unul dintre puţinele filme originale ale lui 2012, Looper ne poartă în viitorul apropiat, când călătoria în timp nu a fost încă descoperită, dar efectele ei pot fi simţite. Călătoria în timp oferă mafiei viitorului (mai îndepărtat) un mijloc de a scăpa de inamicii nedoriţi: legaţi fedeleş, aceştia sunt trimişi în trecut, unde primesc un glonte în cap de la acoliţii mafioţilor (denumiţi Loopers), care nu mai trebuie decât să scape de cadavru. În viitor, victima nu mai e de găsit, iar în prezent cadavrul ei nu există din punct de vedere legal, deci sistemul e perfect. Numai că lucrurile nu stau chiar aşa, căci în scenă întră... Bruce Willis.

Poţi vedea din teaser trailerul de mai jos cum prezenţa sa va influenţa iremediabil un sistem foarte bine pus la punct în acest SF de acţiune regizat de Rian Johnson, cu un Joseph Gordon-Levitt machiar pentru a interpreta versiunea mai tânără a personajului lui Bruce Willis.

Cum ţi se pare trailerul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
catasmile17 pe 14 aprilie 2012 11:54
nice trailer.
JohnnyAddams pe 14 aprilie 2012 15:16
am citit scenariul acestui film acum ceva timp, acum mi-am adus aminte. Cred insa ca a suferit schimbari majore de la acel draft. Impresionanta decizia schimbarii fizice a lui JGL.
margott pe 14 aprilie 2012 18:18
Sunt curioasa sa-l vad, din trailer pare interesant. Plus ca joaca si Gordon-Levitt, ale carui roluri imi plac in mod deosebit.
alex_il_fenomeno pe 7 mai 2012 17:55
intr-adevar arata incitant ! de vazut !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells