Trailer Jack the Giant Slayer

de Ştefan Dobroiu în 21 Nov 2012
Trailer Jack the Giant Slayer

A fost amânat mai bine de o jumătate de an, i s-a schimbat titlul, iar acum încearcă să-ţi reatragă atenţia cu un nou trailer. Jack the Giant Slayer ("killer" li s-a părut prea dur şi violent producătorilor, mai ales că producţia încearcă să obţină un rating cât mai permisiv) spune povestea lui Jack, interpretat de Nicholas Hoult, care ajunge să dea piept în piept cu uriaşii în această nouă şi liberă ecranizare după povestea Jack şi vrejul de fasole.

Poţi vedea în trailer cum, după ce prinţesa regatului său ajunge accidental în regatul uriaşilor, o trupă de războinici este trimisă pentru a o recupera. Printre ei şi Jack, acum îndrăgostit de lulea de prinţesă...

În rolul principal poţi să-l vezi pe Nicholas Hoult, un actor tot mai în vogă al momentului (înainte de Jack the Giant Slayer o să-l vezi în Warm Bodies, o abordare nouă a filmelor cu zombi, iar pentru 2013 mai are în pregătire Mad Max: Fury Road). Alături de el apar în film Ewan McGregor, Stanley Tucci şi Bill Nighy.

Cum ţi se pare noul trailer?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rizea.alex70 pe 21 noiembrie 2012 14:52
Mi se pare un trailer foarte interesant,ce prezinta un film ce se anunta a fi de actiune si aventura...abia astept sa apara ca sa pot sa il vizionez si eu.
legolas05 pe 21 noiembrie 2012 14:59
frumos trailerul,acum astept sa il vad
alex_il_fenomeno pe 21 noiembrie 2012 15:12
actori buni, poveste consacrata...deci sa vedem cat de bun va fi.
Cretzulynne pe 21 noiembrie 2012 15:26
Practic trailerul a spus tot filmul. Nu cred ca va fi ceva nou in film... Dar, filmul pare promitator.
Bayard pe 21 noiembrie 2012 17:49
Ai pus punctul pe i :). Mie mi-au placut primele trailere... dar asta mi-a stricat impresia. Uriasii arata foarte prost, CGI ieftin (poate mai repara ceva pana la lansare), iar regele si soldatii lui aratau ridicol...
Macabru pe 21 noiembrie 2012 18:33
Nu ma asteptam sa arate atat de bine trailerul. Au deviat de la povestea lui Jack si vrejul de fasole pe care-o stim de mici, au ecranizat-o "ca in zilele noastre", dar dupa trailer mi se pare ca se anunta a fi ceva promitator. N-o sa fie ceva care va rupe gura targului, dar e un film de vazut. Sper sa iasa bine si sa nu dezamageasca.
Nimicdinceparafi pe 21 noiembrie 2012 19:51
Credeam ca efectele speciale au mai evoluat din anii 90 pana azi.Filmul asta imi contrazice teoria.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells