Trailer Batman v Superman: Dawn of Justice!

de Ştefan Dobroiu în 18 Apr 2015
Confruntarea dintre cei doi supereroi se anunţă spectaculoasă

La nici două zile după ce am avut parte de un entuziasmant nou trailer Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (îl poţi vedea aici), iată că studiourile Warner lansează un teaser pentru Batman V Superman: Dawn of Justice. Aşteptările sunt gigantice, iar miza extraordinară, căci Warner trebuie să arate că poate utiliza formula Marvel cu măcar la fel de multă pricepere ca principalul său oponent pe tărâmul blockbusterelor cu supereroi.

Lansat în cursul nopţii, trailerul are până la ora scrierii acestui articol aproape cinci milioane de vizualizări numai pe canalul oficial Warner. Reacţiile sunt în mare parte entuziaste, comentatorii subliniind faptul că războiul cinematografic Marvel-DC Comics este acum în plină forţă.

Teaser trailerul conţine câteva cadre surprinzătoare, gata să arate premisa de la care porneşte sequelul lui Man of Steel şi sămânţa din care va ieşi o aventură a Justice League. Adulat ca un zeu, Superman (Henry Cavill) se va trezi punctul central al unui conflict global. Mai multe voci cunoscute se fac auzite în trailer: îl auzim pe Jeremy Irons, în rolul lui Alfred, vorbind despre "neputinţă". O auzim pe Holly Hunter spunând, într-un rol despre care nu ştim deocamdată nimic, că "puterea absolută corupe totalmente". "Dar noi ştim mai bine, nu-i aşa", spune şi Lex Luthor, interpretat de Jesse Eisenberg.

Punctul culminant al acestui montaj ce nu duce lipsă de imagini puternice (statuia pe care scrie "false god" sau soldaţii îngenunchind în faţa lui Superman) se află la final, când îi vedem pe Batman şi Superman faţă în faţă. "Sângerezi?", întreabă Batman, cu vocea lui Ben Affleck puternic editată.

Este neclar în acest moment ce îi face pe cei doi populari supereroi să fie despărţiţi de acel "versus" din titlul filmului şi iată că mai avem de aşteptat 11 luni până când confruntarea lor va zgudui ecranele. Premiera românească are loc simultan cu cea americană, pe 25 martie 2016.

Cum ţi se pare trailerul?

Exploreaza subiecte similare:

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, Batman V Superman: Dawn of Justice, Ben Affleck, Henry Cavill, Jeremy Irons, Holly Hunter, Jesse Eisenberg

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
co_daniel pe 18 aprilie 2015 15:52
La 0:22 , Neil deGrasse Tyson!
mmihaii pe 18 aprilie 2015 17:23
Pe mine ma bagat intr-o curiozitate nebuna, astept cu nerabdare filmul dar bineinteles mai avem de asteptat aproape un an. Chiar vreau sa fiu primul care ii ureaza mult noroc lui Ben Aflleck (Batman), la ce critici negative s-a spus si s-au scris. Cred ca mai bine sa vedem filmul si apoi sa ne dam cu parerea... parerea mea.
Bayard pe 19 aprilie 2015 13:05
Ce critici nene?? Au fost parere impartite, care s-au cam risipit cand au inceput sa apara primele poze cu Batman.... e prea bun regizor si actor ca sa fie multa lume suparata. Dar Gal Gadot??? e cu totul alta discutie..... acolo chiar si-au batut joc.
spartacus pe 18 aprilie 2015 17:33
Eu, unul, sunt încântat de distribuţie. Aş fi vrut ca vocea lui Ben Affleck să nu fie atât de nerecunoscut/editată tocmai pentru a fi mai uşor identificabil, dar asta este. La câte filme cu super-eroi au fost anunţate pentru anii ce vin nu putem decât să ne considerăm fericiţi. Şi capabili să putem aştepta până atunci. :)))
M_il pe 19 aprilie 2015 15:14
Nu poti fi sigur ca e vocea lui .daca chiar este ,nu putem fi siguri ca intrebarea chiar ii era adresata lu Superman .Poate este pur si simplu o anumita discutie dintr-un anumit moment din film suprapusa cu imaginea actuala pt a crea dramatism.Au voie ,e doar un trailer
Phantom_sub pe 19 aprilie 2015 23:35
E in costumul acela si de aceea e robotizata. E inspirat din dark knight returns, filmul.
XShadowX pe 18 aprilie 2015 18:43
Foarte spectaculos se anunta , de abia astept sa il vad insa va spun sincer : nu imi place de Ben Affleck in rolul lui Batman , adevaratul Batman era , este si va fi Christian Bale !
radurex25 pe 19 aprilie 2015 09:28
*cough* kevin conroy *cough*
10nutz_413x pe 20 aprilie 2015 00:10
Asta pentru ca probabil ai 15 ani, nu ai vazut decat ultima trilogie si nu cunosti filme ale lui Affleck.
Miiku pe 18 aprilie 2015 19:44
Wow, chiar astept cu nerabdare sa vad cine va castiga.
Costirik pe 18 aprilie 2015 23:20
:)))))))) ce caraghios:))Batman parca are un coif in cap si costumul pare destul de rigid parca e din fier:)) ce bataie de joc, sa ai cei mai iubiti supereroi si sa nu poti face un film macar decent...Rivalitate, pe naiba, Marvel e la ani-lumina:))
radurex25 pe 19 aprilie 2015 09:28
costumul e inspirat de comics-ul batman the dark knight returns, unde chiar poarta armura si se ia la pumni cu superman
M_il pe 19 aprilie 2015 20:51
Gresit!Nu intelegi nimic
radurex25 pe 19 aprilie 2015 09:31
iar e batman ragusit; dati-i, fratilor, un saprosan, sa-si revina! mai bine il puneau pe kevin conroy (tipu care ii da voce lui batman in seria animata din '90, justice league si in trilogia arkham (in origins e altu)) sa faca voiceover, iesea muuuuuuuuuuuuuuuult mai bine!
M_il pe 19 aprilie 2015 11:50
Nu e un produs final .E ca si cum ti-as arata o poza cu mine de cand eram copil si ti-as zice ca sunt eu.In principiu n-ar fi o minciuna dar nici nu te-ar ajuta cu mare lucru in a afla cum arat eu in prezent.Poate ca ce am vazut noi acum este doar 1% din film.In rest batman poate isi va petrece timpul vorbind pe un ton mai putin ragusit sau imbracand costume mai decente :) ps.Nota 10 pt trailer
george_eu25 pe 19 aprilie 2015 14:54
Ideea in sine mi se pare de cel mai mare rahat !!! Nu mai stiu ce sa faca si acum baga filme cu lupte intre super eroi pozitivi.....
O sa fie mare scula ca o sa aibe numai efecte speciale (oricum numai aia intereseaza in ziua de azi) dar ca poveste cred ca o sa fie de toata jena !! Da cui ii pasa??doar e Marvel!

robertp2 pe 19 aprilie 2015 22:12
Nu Marvel face acest film. ci studiourile Warner
Dtails pe 20 aprilie 2015 16:42
nu esti documentat geoge_eu25...tot ce ai scris mai sus e gre-SHIT !
VIBERS pe 19 aprilie 2015 17:37
Ce nu pot intelege eu este cum sa se bata Superman cu Batman.Pe Superman nu il puteau strapunge gloantele, era rezistent la foc, era super rapid, puternic, putea zbura,avea in schimb, Batman este un om cu un costum rezistent cu niste abilitati extraordinare in lupta, inteligent dar pana la urma este doar un simplu om fara puteri supranaturale.
Phantom_sub pe 19 aprilie 2015 23:38
https://www.youtube.com/watch?v=tDehx9C-BRY 5 cai de a-l invinge pe superman fara kriptonita.
george_vintan pe 30 aprilie 2015 19:27
https://youtu.be/tDehx9C-BRY + Kryptonita
alexbv3000 pe 19 aprilie 2015 18:25
Eu l-as fi propus pe Van-Damme in rolul lu Batman, s-ar fi potrivit mai bine.
rob1cul pe 19 aprilie 2015 19:32
Universul este DC comics, nicidecum Marvel cum zici tu george_eu25
In acest univers mereu a existat o disensiune intre Batman si Superman... mai ales la inceputul infintarii Justice League, cat si dupa (te poti uita doar la ultimul film de desene DCcomics)
Batman e un mare strateg, cand apare un erou cu asemenea puteri ca Superman LOGIC ca te gandesti ca Superman poate fi corupt, iar cu acele puteri poate distruge lumea. D-asta exista acest film. Ei nu se vor bate la nesfarsit in film, vor devenit apropiati, iar mai apoi vor infiinta JL alaturi de Wonder Woman.
Cat despre Ben Affleck si despre costum: imi place ideea de ai face luminosi ochii in costum:) exact ca in benzi si desene, cat despre Ben Affleck ca Batman , nu prea imi place Ben Affleck ca actor... nu este ceva WOW... Christian Bale ca si alti actori, au fost perfecti pt rolul lui Batman (un mare minus pt Clooney :)), dar subiectul filmului cat si faptul ca imi plac benzile desenate de cand am fost mic, ma va face sa abordez altfel filmul, nu ca un critic ce cauta orice greseli, ci ca un iubitor de eroi din benzi. Sper din suflet ca va fi bun. :)

Phantom_sub pe 19 aprilie 2015 23:43
Universul DC COMIC contine mai multe elemente umane, pare mai infipt in viata de zi cu zi, oarecum, fata de Marvel. In DC COMICS, exista mai multe trairi cu care te poti identifica. La Marvel, n-am vazut asta. Bine. imi place iron man si Spider Man. The Amazing Spiderman nu l-am vazut. Doar pe primul, de curiozitate si nu mi-a placut. Si Fantastic Four imi place, dar aia e alta discutie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells