Tragedie la filmările lui Deadpool 2. Un cascador și-a pierdut viața

de Cristina Grigore în 15 Aug 2017
Joi „SJ” Harris a fost prima femeie afro-americană specializată în curse de motocicletă (pe asfalt) din istoria Statelor Unite

Un accident petrecut la filmările din Vancouver, Canada, ale lui Deadpool 2 a umbrit producția comediei Marvel de acțiune. Potrivit TheHollywoodReporter.com, în cursul zilei de ieri cascadoarea Joi „SJ” Harris, care executa o scenă a personajului Domino (Zazie Beetz) a pierdut controlul motocicletei – pe o suprafaţă alunecoasă – şi a fost proiectată în geamul unei clădiri.

Grav rănită, Harris a fost asistată timp de 45 de minute de către paramedici la locul accidentului, apoi a fost transportată la spital fără a pune în funcţiune sirenele. A decedat însă, la scurtă vreme. Protagonistul lui Deadpool, Ryan Reynolds, a publicat online un mesaj în care îşi exprima părerea de rău în legătură cu fatalul incident.

„Suntem profund mâhniţi, şocaţi şi copleşiţi… însă recunoaştem că nimic nu se poate apropia măcar de tristeţea şi durerea inexplicabilă pe care o simte acum familia şi cei apropiaţi. Suntem alături de ei…”, a scris actorul.

Pe site-ul său web, Joi „SJ” Harris apare ca prima femeie afro-americană specializată în curse de motocicletă (pe asfalt) din istoria Statelor Unite.

Un alt incident nefericit ce a implicat un cascador a avut loc în luna iulie, pe platourile de filmare ale lui The Walking Dead. Bărbatul şi-a pierdut viaţa după ce a căzut de la 10 metri. 

Exploreaza subiecte similare:

Deadpool 2, Ryan Reynolds, Zazie Beetz

Alte știri din cinema

Aniversarea, ultimul film cu regretatul Mircea Albulescu, din 10 noiembrie

Produs și distribuit în România de Dakino Production

România văzută de documentariști, la Astra Film Sibiu 2017

Țara Moartă, Eu sunt Hercule, Planeta Petrila, Ultimul căldărar, în program

The Square, câștigătorul Palme d’Or 2017, deschide Les Films de Cannes à Bucarest

Festivalul se extinde în alte şapte orașe din România

Începe Noaptea Albă a Filmului Românesc

Avanpremiere, filme tribut și invitați speciali în opt locații din București

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback