Totul despre American Pie 4!

de Ştefan Dobroiu în 30 Ian 2012
Totul despre American Pie 4!

Planuri pentru o continuare pentru marele ecran a seriei American Pie există de la lansarea ultimei părţi prezentate în cinematografe, American Wedding, din 2003. Nici nu e de mirare: cu un buget de sub 100 de milioane de dolari, cele trei filme au avut încasări mondiale de peste 750 de milioane, devenind una dintre cele mai populare serii de comedie din toate timpurile. După patru spin off-uri lansate direct pe DVD între 2005 şi 2007, seria se întoarce pe marele ecran cu American Pie: Reunion/Plăcintă americană: Din nou pe felie, cu lansarea programată la începutul lunii aprilie.

Toţi actorii din distribuţia filmului original se întorc în noul sequel, iar mai jos poţi afla ce au mai făcut între timp şi ce sume le-au intrat în buzunare pentru noua comedie!

Premisa lui Plăcintă americană 4 este cât se poate de simplă: Jim, Michelle, Stiffler şi prietenii lor se întorc în orăşelul natal pentru a sărbători 10 ani de la terminarea liceului. Reunirea nu se poate lăsa decât cu noi peripeţii, căci nu trebuie decât să-i aduci pe vechii prieteni în aceeaşi cameră pentru ca lucrurile să se dezlănţuie în moduri cu totul şi cu totul neaşteptate. Oare cât de mult s-au schimbat ei în deceniul tocmai încheiat? Păi să-ţi spunem: Jim (Jason Biggs) şi Michelle (Alyson Hannigan) au un copil de doi ani, Kevin (Thomas Ian Nicholas) este acum însurat şi lucrează ca arhitect, Oz (Chris Klein ) a devenit o celebritate în lumea comentatorilor de sport, iar Stifler (Seann William Scott) este... acelaşi Stifler.

Alături de ei o să-i vezi şi pe Finch (Eddie Kaye Thomas), Vicky (Tara Reid), Nadia (Shannon Elizabeth) şi Heather (Mena Suvari), ceea ce înseamnă că întreaga distribuţie din primul film îşi face încă o dată apariţia pe marele ecran. Nici Eugene Levy, în rolul lui Noah, tatăl lui Jim, şi Jennifer Coolidge, mama lu' Stifler, nu fac excepţie, prin urmare avem toate premisele, cel puţin din punctul de vedere al distribuţiei, ca sequelul să satisfacă numeroşii fani ai primelor trei părţi.

Interesant este faptul că popularitatea comediilor Plăcintă americană nu prea le-a prins bine actorilor. Cu excepţia lui Seann William Scott niciunul nu şi-a făcut prea des apariţia în cinematografe în ultima vreme, unii dispărând cu totul din atenţia cinefililor şi rămânând doar în aceea a tabloidelor, precum Tara Reid, după un pictorial în Playboy, o controversă despre noua dimensiune a sânilor ei şi o apariţie în show-ul britanic Celebrity Big Brother 2011, de unde a fost dată afară repejor.

Că steaua lui Reid a apus se vede şi din faptul că actriţa a fost convinsă cu numai 250.000 de dolari să apară în American Pie: Reunion. Este cel mai mic onorariu dintre cele oferite de producători membrilor distribuţiei originale. Cei de la The Hollywood Reporter au dezvăluit că Chris Klein (şi el uitat după câteva comedii romantice cam penibile), Eddie Kaye Thomas, Thomas Ian Nicholas, Mena Suvari şi Shannon Elizabeth au pus mâna pe o sumă între 500.000 şi 750.000 de dolari.

Cu totul altfel stau lucrurile cu Eugene Levy, a cărui fidelitate faţă de serie (a apărut şi în părţile lansate direct pe DVD) a fost răsplătită cu trei milioane de dolari. Aceeaşi sumă a primit-o Alyson Hannigan, mult mai cunoscută în ultima vreme datărită popularului serial How I Met Your Mother, ajuns la al şaptelea sezon (mai multe detalii AICI). Campionii revenirilor sunt Jason Biggs şi Seann William Scott, momiţi înapoi cu cinci milioane fiecare. Dintre toţi, numai cariera lui Scott rezistă, acesta apărând recent în comedia despre hochei Goon.

Ţi-au plăcut filmele Plăcintă americană? Crezi că sequelul se va ridica la înălţimea aşteptărilor?

Poţi vedea mai jos trailerul!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 30 ianuarie 2012 11:36
Stiffler for the win!! :)
Iulian_Paul pe 30 ianuarie 2012 19:21
hm... cumva dragut trailerul.... dar nu cred ca le va intrece pe primele doua nici chiar pe al treilea ...
HarryCineastul5 pe 30 ianuarie 2012 12:38
AP 4? Parca erau la 7....
CosminHorrorMaster pe 30 ianuarie 2012 14:34
Frate, nici acum nu ai realizat ca de la 3 in sus sunt spin-off-uri?
CosminHorrorMaster pe 31 ianuarie 2012 17:54
Chiar asa si de ce ai inceput cu al 2-lea?
CosminHorrorMaster pe 30 ianuarie 2012 14:35
Abia astept sa apara. Primele 3 super ok, urmatoarele isi bat joc de franciza, sperand sa fie un succes individual.
Manusa pe 30 ianuarie 2012 15:05
Mi-au placut filmele anterioare si sper ca aceasta parte ce va urma va fi una reusita.
Nikita_ov pe 30 ianuarie 2012 16:15
TAAAAAREEEEEEEE
bloodthirst pe 30 ianuarie 2012 16:41
Cu actorii din distributia originala '''placinta'' este mai mult decat binevenita!
Ellena_Gabriella pe 30 ianuarie 2012 17:02
Abia astept sa vad American Pie: Reunion! Ma bucur ca distributia a ramas aceeasi pentru actorii din rolurile principale..!
bebi pe 30 ianuarie 2012 18:56
chiar vreau sa vad si partea aceasta...imi place American Pie!
mongolarix pe 30 ianuarie 2012 21:07
ce jegg-uri sunt uni actori ,ei cer bani asa aiurea doar sa se laude care e mai important ,pun pariu ca nu au ei nevoie neaparata de atata banet...si apropo Tara reid si Chris Klein au avut o gramada de filme de la Ultimul AP (Vezi imdb) unele chiar bune..
Costel_21 pe 31 ianuarie 2012 06:33
Abia astept sa iasa.
aavramescu23 pe 31 ianuarie 2012 13:22
Ai gresit, anii in care au aparut spin-off-urile sunt 2005-2009.
American pie presents Band camp 2005
American Pie Presents: The Naked Mile 2006
American Pie Presents: Beta House 2007
American Pie Presents: The Book of Love 2009
Abia astept American pie Reunion (care din pct meu de vedere e 4). Spin-off-urile s-au intrecut care e mai slab, unul mai prost decat altul. Nu sunt de revazut. In schimb primele 3 care au fost la cinema merita revazute din nou, din nou si din nou.

alex_il_fenomeno pe 7 februarie 2012 18:08
interesante amanunte ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells