Topul 10 al filmelor în funcție de căutările pe Google

de Cristina Grigore în 18 Dec 2013
Clasamentul Zeigest 2013 vine ca o retrospectivă anuală a ultra popularului motor de căutare

Iron Man 3, Django Unchained, dar și Poziția copilului se regăsesc anul acesta pe lista celor mai căutate 10 filme de către români în mediul online. Bazându-se pe miliardele de interogări – anonimizate și agregate - Google a publicat recent listele ce dezvăluie tendințele globale și regionale, iar filmele în vogă și vedetele lor au reprezentant un domeniu bine evidențiat de rezultate.

Pentru români, moartea lui Paul Walker l-a adus pe acesta în atenția românilor mai mult decât pe regretatul cineast român Sergiu Nicolaescu, la capitolul filme cel mai de interes fiind Django Unchained, al lui Quentin Tarantino.

Iron Man 3, Pacific Rim, Man of Steel și Despicable Me 2 ocupă primele cinci poziții, urmate de The Hobbit, Elysium, Argo, Gravity și filmul românesc premiat cu Ursul de Aur la Berlin, Poziția copilului.

Clasamentul “Zeitgeist”  (“spiritul vremurilor” în germană) este publicat  anual de Google și include cei mai căutați 100 de termeni într-o retrospectivă a anului. Topul oferă o hartă a evenimentelor, personalităților, termenilor, curiozităților pe care omenirea le-a avut în ultimele 12 luni.

Exploreaza subiecte similare:

Iron Man 3, Django Unchained, Poziţia copilului, Paul Walker, Sergiu Nicolaescu, Quentin Tarantino, Pacific Rim, Man of Steel, Despicable Me 2, The Hobbit: The Desolation of Smaug, Elysium, Argo, Gravity

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Tyybi1 pe 18 decembrie 2013 19:00
Hmm !
Musa.del.Arte pe 18 decembrie 2013 22:11
Deci, care-i primul ??? Django sau Iron Man? Ahh, si patru filme nu pot ocupa in veci, cinci pozitii, indiferent care ar fi ele!
alex_il_fenomeno pe 14 februarie 2014 12:50
Interesante cautari...ma bucur ca avem si noi un titlu printre cautari.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells