Tom Hardy şi Channing Tatum, vizaţi pentru rolul villain-ului din Beverly Hills Cop 4

de Cristina Grigore în 19 Sep 2017
Regizorii Bilall Fallah şi Adil El Arbi oferă câteva detalii legate de producţie

Un sequel al lui Beverly Hills Cop – una dintre cele mai bune comedii de acţiune ale anilor ’80 - se află de mult în lucru, însă diverse piedici în calea producţiei au împiedicat realizarea acestuia. Filmul are acum undă verde şi este în faza de completare a distribuţiei. Într-o emisiune TV, citată de Joblo.com, regizorii peliculei, Bilall Fallah şi Adil El Arbi, au oferit unele detalii legate de film.

Ei au dezvăluit că acesta va avea un buget de 50 de milioane de dolari, iar filmările vor avea loc în Detroit. Au spus însă şi că, momentan, se află în căutarea actorului care îi va fi partener lui Axel Foley (Eddie Murphy), în noua sa aventură. Au declarat, de asemenea, că pentru rolul villain-ului sunt doriţi Tom Hardy sau Channing Tatum.

Regizorii au oferit şi un indiciu legat de acţiunea lui Beverly Hills Cop 4 (ce nu are încă o dată de lansare). Ei au menţionat că Foley a devenit acum un om al legii versat şi că oponentul său va fi un alt poliţist din Detroit.  

Exploreaza subiecte similare:

Beverly Hills Cop, Bilall Fallah, Adil El Arbi, Eddie Murphy, Tom Hardy, Channing Tatum

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 19 septembrie 2017 21:58
Sper să-l aleagă pe Tom Hardy, ar fi mult mai potrivit pentru acest rol decât Channing Tatum, a și dovedit-o din plin in ”Batman 2”, este foarte credibil. Părerea mea.
carmen_angelus_romila pe 31 octombrie 2018 11:01
Doi actori redutabili, potriviti pentru acest gen de filme, pot face fata, oricare dintre ei, unei a patra realizare de succes al cunoscutei serii politiste.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells