Tom Hardy confirmă producţia sezonului doi din Taboo

de Cristina Grigore în 2 Mar 2017
Producătorul show-ului dă asigurări că urmarea va fi una „explozivă”…

Unul dintre cele mai în vogă seriale ale anului, Taboo, şi-a încheiat primul sezon, lăsând fanii în aşteptare, însă fără prea multe indicii legate de continuare. Până la interviul acordat de producătorul Steven Knight celor de la Entertainment Weekly nici nu se ştia clar dacă seria va continua, însă acesta a confirmat şi a explicat cam ce aşteptări putem avea de la noile aventuri ale lui James Delaney.

„Cred că nu trebuie să vorbesc prea mult despre asta. În imaginaţia mea, se vor întâmpla lucruri explozive, ceea ce va fi grozav, dacă chiar chiar se vor întâmpla… Destinaţia spre care ne îndreptăm este grozavă, însă nu cred că sunt eu în poziţia de a dezvălui detaliile relevante.

"Cheia este Colonnade", arată şi Tom Hardy. Când James spune ‘Noi suntem americani’, este foarte ambiguu, este zgârcit cu informaţia pe care o are de oferit. În mintea lui, lucrurile se vor clarifica la timpul potrivit”, mai spune actorul. 

Într-un interviu oferit anterior postului BBC, Hardy a vorbit şi despre un detaliu de producţie din Taboo – ce a lipsit publicul de o imagine „specială”. „Noroc că a existat acea bucată de pânză pe post de lenjerie intimă, pentru că eu nu am dorit una. Nu putem vorbi de o dramă istorică până când cineva nu se dezbracă şi se acoperă cu sânge. Măcar aşa îţi arăţi determinarea”.

Taboo este povestea lui James Delaney (Tom Hardy), care, după ce petrece 10 ani în Africa, revine în oraşul în care a crescut, Londra, pentru a prelua imperiul naval al tatălui său decedat. Creatorii serialului sunt Hardy şi tatăl său, Chip. Distribuţia îi mai cuprinde pe Oona Chaplin, Jonathan Pryce, David Hayman, Jessie Buckley şi Jefferson Hall.

Exploreaza subiecte similare:

Taboo, Tom Hardy, Oona Chaplin, Jonathan Pryce, David Hayman, Jessie Buckley, Jefferson Hall

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Qube86 pe 2 martie 2017 12:45
Excelent serial...Stiam deja de ceva vreme ca va continua datorita succesului pe care l-a avut la public...Daca vor pastra aceeasi echipa in urmatorul sezon am incredere ca vor face o treaba la fel de buna precum cea din primul...Eu unul abia astept sa vizionez noile aventuri prin care vor trece James Delaney & Co. ...
mihnea_aspru95 pe 2 martie 2017 22:53
Qube, bro! Aşa de FAIN este? Deoarece apare din 17 MARTIE pe HBO. Şi mă gândeam să-l urmăresc. Cam cu ce seriale, seamănă ?
Qube86 pe 2 martie 2017 23:34
Omule...chiar nu imi vine nici un serial in minte cu care sa pot sa-l compar...pentru ca n-am prea mai urmarit de ceva vreme seriale cu o actiune situata in acea perioada (1814)...dar eu zic ca merita vazut...Tom Hardy, e unul dintre actorii mei preferati...pentru ca face roluri bune...parerea mea...In cazul in care nu stii...acest serial este creatia lui, a tatalui sau si a lui Steven Knight...Pe scurt...tot serialul se inspira dupa o povestire scrisa de Tom Hardy...Este un serial cu o actiune destul de lenta (asa mi s-a parut mie) dar cu o poveste si cu niste situatii care vor reusi sa-ti capteze atentia...La capitolul interpretare totul pica (asa cum te-ai putea astepta) pe umerii lui Hardy...care face un rol de exceptie...dar este secondat destul de bine (desi cu partituri mai restranse) de actori precum Jonathan Pryce, Franka Potente, Tom Hollander etc. Cu alte cuvinte...are o distributie destul de buna pentru o productie Tv...Citeam intr-un comentariu/articol fraza ''nebunul impotriva corporatiei''...si e fraza care rezuma cel mai bine nebunia care se petrece in acest show...Fara sa fac spoiler prea mare si folosindu-ma de sinopsis...o sa-ti spun sa-ti pui putin imaginatia in functiune si sa vizualizezi personajul lui Hardy drept un ''Mad Max'' de 10 ori mai nebun la bibilica...care se intoarce acasa dupa niste ani si-l gaseste pe taicasu' decedat...dar care ii lasa in urma o mostenire pe care se bat atat englezii cat si americanii...Atacat si subestimat de 3 parti : americanii, englezii si East India Company (cea mai mare companie care la un moment dat era raspunzatoare de jumatate din intreg comertul global) ...sunt sigur ca vei agrea modul in care personajul interpretat de Hardy isi va pune nebunia in functiune in scopul de a iesi invingator...Altcineva folosea in comentariul sau 2 fraze dintr-unul din episoade care iti vor face o mica idee despre cat de bun este scenariul : ''-''Cât imi dai ca nu ti-am omorat tatăl?'' (personaj interpretat de Stephen Graham) ''-Nimic,este mort.'' (replica data de James Keziah aka. Hardy)...Am scris mult si probabil am luat-o putin si pe aratura....dar eu zic ca merita sa-ti pierzi timpul cu acest serial...Sunt doar 8 episoade...Poate nu or sa-ti placa primele 2 (asa a fost in cazul meu la prima vizionare), dar usor usor cred ca iti va starni curiozitatea suficient cat sa stai pana la sfarsit...Acu'...sa nu ma intelegi gresit...si sa te astepti la o capodopera...ca nu e...dar pentru o productie Tv...este realizat foarte bine...mai ales la cate porcarii ne ''zboara'' prin fata ochilor in ultima vreme...Poti sa astepti pana pe 17 Martie...dar il gasesti integral pe torrenti...si e mult mai placut sa-l vezi pe tot o data...parerea mea...
lolozilla pe 5 martie 2017 18:35
Serialul chiar arata foarte bine avand un buget foarte mare, o regie superba si un soundtrack molipsitor care acompaniaza o buna parte din secvente. Deci nu l-as numi chiar lent, e atat cat trebuie sa fie un serial care sa mentina o atmosfera 'dark' si realista (nu in genul... "24" sa zicem) si in acelasi timp sa ramana captivant. Doar e si Ridley Scott implicat.
Qube86 pe 4 martie 2017 13:33
I-as fi dat un 8.5...dar nu merge :D

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells