Tom Cruise, cât pe ce sa fie călcat de autobuz la filmările lui Mission: Impossible 5

de Cristina Grigore în 5 Dec 2014
Starul a scăpat de accident cu câteva salturi înapoi

Tom Cruise se află zilele acestea în Londra pentru filmările la Mission: Impossible 5. După ce a executat cu succes o serie de cascadorii periculoase pentru viitorul film (Cruise este faimos pentru că preferă să îşi facă singur cascadoriile, chiar şi pe cele mai dificile), starul a fost pus în dificultate de traficul din urbea britanică.

Clipul video preluat şi de Mirror.co.uk, în care actorul este cât pe ce să fie lovit de un autobuz în încercarea de a traversa strada, a fost retras de pe majoritatea site-urilor (inclusiv de pe YouTube.com), însă mai poate fi văzut pe pagina de film britanică a Yahoo.com.

Actorul de 52 de ani a trecut aproape neobservat printre londonezi – echipa de filmare nu a avertizat în nici un fel publicul pentru scurta secvenţă ce urma să fie filmată în centrul Londrei. Un singur bărbat a părut că îl recunoaşte, odată ce actorul s-a retras alertat din calea autobuzului.

Echipa de producţie a lui Mission: Impossible 5 va mai petrece ceva vreme în capitala britanică, urmând să filmeze, cu permisiunea autorităţilor, chiar în celebrul palat Westminster (Casa Parlamentului). Filmul se lansează în România pe 8 ianuarie 2016.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Cruise, Mission: Impossible 5, actor

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
M_il pe 5 decembrie 2014 17:34
Draga Cristina Grigore.Singurul lucru pe care il vad eu este un om care vrea sa treaca strada si care se da gratios la o parte cedand trecerea autovehiculului ce avea prioritate de trecere.
In cel mai bun caz este un material didactic ce poate avea o importanta deosebita doar in faza copiilor de gradinita la vreo ora de educatie civica sau rutiera .
Exista posibilitatea sa am eu probleme cu vederea si sa nu evaluez la adevaratul lui potential pericolul la care a fost supus omul care are la activ cele mai periculoase cascadorii de la Hollywood .Nu ca ar avea relevanta .

http://www.tomcruise.com/blog/2013/06/13/tom-cruise-sitting-on-top-of-the-burj-khalifa-real-or-photoshop/

P.S. "Starul a scăpat de accident cu câteva salturi înapoi " :))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells