Producătorii The Walking Dead promit un „final epopeic” pentru sezonul 7

de Gloria Sauciuc în 20 Mar 2017
Episodul final din „Walking Dead” 7 va avea premiera în Statele Unite pe 2 aprilie

Cea de-a 34-a ediție a PaleyFest, eveniment organizat de către Paley Center for Media, a demarat vineri la sala Dolby Theatre cu o sesiune dedicată serialului AMC The Walking Dead. Producătorul executiv Scott Gimple a dat fanilor o perspectivă asupra a ceea ce trebuie să aștepte de la ultimele episoade ale ultimului sezon.

„Finalul sezonului va fi o încheiere care promite o continuare epopeică. Este vorba de o cheie către sezonul opt și mai departe”, continuă Gimple.

Josh McDermitt, cel care îl joacă pe Eugene, vorbește despre decizia personajului său de a se alia cu maleficul Negan, jucat de către Jeffrey Dean Morgan. „Nu cred că joacă vreun joc. Cred că doar încearcă să se apere”, descrie McDermitt.

„Eugene este speriat și Negan este responsabil pentru asta, așa că încearcă să aibă grija de sine. Și de ce să nu te aliezi cu persoana care îți produce cea mai multă frică? Așa văd eu lucrurile”.

Robert Kirkman, creatorul romanului de benzi desenate „Walking Dead” care a inspirat serialul, susține aceeași perspectivă contradictorie despre personajul lui Negan... „Cel mai impresionant este faptul că, deși un personaj oribil care face lucruri oribile unora dintre eroii pe care îi îndrăgim, are totuși acea scânteie care îl face carismatic. Este ușor de îndrăgit, este uman”, îl descrie Kirkman.

Și actrița Lauren Cohan, în rolul lui Maggie Green, descrie sentimentele ei contradictorii despre Negan. „Eram contrariată atunci când Robert vorbea despre cât de ușor de îndrăgit și de șarmant este Negan”, continua ea.

Exploreaza subiecte similare:

The Walking Dead, Jeffrey Dean Morgan, Lauren Cohan, Josh McDermitt

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells