The Saint va fi relansat de Paramount Pictures

de Cristina Grigore în 20 Iun 2016
Personajul celebrului serial TV va extinde lista spionilor cu şarm şi abilităţi extraordinare din filme

Paramount va relansa aventurile lui Simon Templar, protagonistul celebrului serial The Saint, anunţă Deadline.com. Studioul a achiziţionat drepturile de producţie ale seriei de romane imaginate de Leslie Charteris şi are în plan lansarea unei noi francize cinematografice.

Romanele au beneficiat de mai multe ecranizări, însă cea mai de succes rămane serialul ce l-a avut în rol central pe Roger Moore (care a interpretat apoi şi pe agentul 007). O încercare recentă de a-l readuce în scenă pe Simon Templar a aparţinut regizorului peliculei Con Air, Simon West, cu Adam Rayner şi Eliza Dushku în distribuţie. Pilotul nu a fost însă aprobat pentru difuzare.

Un film The Saint a fost lansat în 1997 cu Val Kilmer în rol titular. Pelicula, în regia lui Phillip Noyce (Salt, The Bone Collector), nu a fost prea bine primită de critică şi public.

Exploreaza subiecte similare:

The Saint, Roger Moore, Val Kilmer

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 28 octombrie 2018 10:51
Ne aducem aminte cu placerile in care savuram acest acel de mare succes serial, la vremea aceea, "The Saint", "Sfantul" mai pe romaneste, in care admirabilul actor Roger Moore, interpreta remarcabil rolul principal.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells