The Legend of Conan, în drum spre producţie

de Cristina Grigore în 2 Oct 2013
Arnold Schwarzenneger, la bord, la cererea Universal Pictures

Unul dintre cele mai populare personaje din filmografia lui Arnold Schwarzenneger, Conan a intrat din nou în atenţia producătorilor de la Hollywood odată cu revenirea din politică în cinematografie a actorului care a intrat pentru prima oară în pielea acestuia acum mai bine de 30 de ani. Deşi rolul din The Terminator 5, o altă franciză celebră a actorului, este acum incert, Schwarzenegger ar putea totuşi să-şi reia rolul lui Conan în The Legend of Conan, deoarece, scrie Deadline, Universal Pictures i-a făcut o ofertă în acest sens.

Tot cei de la Deadline confirmă derularea proiectului, ce şi adjudecat-o recent pe scenarista Andrea Berloff (World Trade Center), ea urmând să imagineze povestea filmului. Berloff este descrisă astfel de către Chris Morgan, unul dintre producătorii filmului: „Este un scenarist minunat, care poate jongla cu parţile întunecate ale masculinităţii, dar şi cu emoţiile extreme, profunde. Abordarea sa vizavi de Conan este una corectă şi plină de forţă, urmând să iasă ceva ce-l va face mândru pe Robert E. Howard [creatorul literar al lui Conan]”.

Iată ce a mai spus Morgan despre povestea din The Legend of Conan: „Eroul nu va participa la bătălii, însă este atras în ceva ce-i solicită acel comportament de barbar din tinereţe. Vreau să văd acel luptător ale cărui încheieturi au amorţit, care trebuie să-şi pocnească oasele pentru a putea lua din nou sabia în mână. Îl vreau pe tipul care nu a pierdut neapărat bătălia cu timpul, este doar ruginit şi trebuie să facă un efort pentru a-şi reveni din înţepeneală. Vreau să merg pe ideea aceasta. Pentru că va oferi o poveste mult mai captivantă”, a explicat producătorul.

Exploreaza subiecte similare:

Arnold Schwarzenegger, The Legend of Conan, Andrea Berloff, World Trade Center, actor

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Tyson_Kyd pe 2 octombrie 2013 10:26
Observ ca Arnold se pune din nou pe treaba, dar nu mai are vreun farmec continuare lui Conan .
vladimir84 pe 2 octombrie 2013 10:34
E un capitol mort, nu inteleg de ce vor asa mult sa il reinvie.
Bayard pe 2 octombrie 2013 12:26
Unii oameni nu stiu cand sa se pensioneze. In plus abia s-a facut un film despre Conan si a fost un esec urias. Poate ar trebui sa incerce o continuare la Eraser :))))
alex_il_fenomeno pe 31 octombrie 2013 22:51
Pare sa promita oarecum, dar cred ca e distanta mare de la acesta la filmul clasic...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells