The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 a trecut pragul de 100 de milioane de dolari la box office-ul american

de Cristina Grigore în 23 Nov 2015
Week-end-ul viitor se lansează în SUA animaţia Pixar The Good Dinosaur, dar şi spin-off-ul Rocky, Creed

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 este finalul unei francize ce a strâns până acum mai bine de 2,5 miliarde de dolari la box office-ul internaţional, iar lansarea sa în Statele Unite a trecut pragul de 100 de milioane de dolari. Potrivit BoxOfficeMojo.com, filmul a obţinut  în week-end încasări de aproximativ 101 milioane de dolari, însă producătorii se aşteptau la ceva mai mult –  Mockingjay - Part 2 rămâne astfel cu 20 de milioane sub reuşita la box office a lui Mockingjay – Part 1.

Spectre trece pe locul doi în top, cu 14,6 milioane de dolari încasări, urmat de The Peanuts Movie, cu 14,6 milioane de dolari. Topul cinci este completat de două noi intrări – comedia nerecomandată minorilor The Night Before, cu Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen şi Anthony Mackie, a intrat patru, cu 10,1 milioane de dolari încasări, şi este urmată de The Secret in Their Eyes  (remake al adaptării din 2009 semnate de Juan José Campanella). Cu o distribuție formată din Nicole Kidman, Julia Roberts şi Chiwetel Ejiofor, pelicula a strâns în acest sfârșit de săptămână, de la publicul american, 6,6 milioane de dolari.

Rămâne de văzut dacă Mockingjay 2 îşi va păstra locul fruntaș în top şi în week-end-ul viitor, când americanii sărbătoresc Ziua Recunoştinţei, iar pe marile ecrane vor debuta: animaţia Pixar, The Good Dinosaur, spin-off-ul Rocky în care apare şi Sylvester Stallone, intitulat Creed, dar şi o nouă versiune a poveştii lui Frankenstein, spusă din perspectiva lui Igor – Victor Frankenstein, cu Daniel Radcliffe şi James McAvoy.

Exploreaza subiecte similare:

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2, SPECTRE, The Peanuts Movie, The Night Before, Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen, Anthony Mackie, The Secret in Their Eyes, Juan José Campanella, Nicole Kidman, Julia roberts, Chiwetel Ejiofor, The Good Dinosaur, Sylvester Stallone, Creed, Daniel Radcliffe, James McAvoy

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 23 noiembrie 2015 13:34
doamne ce de prosti arunca banii pe gunoaie
Alex.M pe 23 noiembrie 2015 13:49
Genul acesta de comentarii pot atrage suspendarea contului pe site. Mersi de intelegere.
AeroX pe 26 noiembrie 2015 15:24
Daca ziceai de Fifty Shades of Grey, te mai credeam. Dar tu te dai cel mai usor de gol prin faptul ca adori sa balacaresti lumea.
Shadow_Master pe 23 noiembrie 2015 15:38
Nici Titanic nu a încasat atatia bani in primul Weekend. :))
AeroX pe 24 noiembrie 2015 16:23
E nasol daca Mockingjay part 1 a avut mai multe incasari de weekend. Chiar a fost cel mai slab din toata seria. Part 2 a fost undeva intre primul Hunger Games si al 2-lea. Ce sa zic, o franciza bizara in multe moduri, dar ok per total, iar Jennifer Lawrence face treaba buna mereu. Mai buna seria decat Twilight oricum. Dar va cam fi sortita putin uitarii dupa cativa ani.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells