The Expendables 4, amânat pentru 2018

de Cristina Grigore în 22 Dec 2016
Va fi ultimul sequel din populara serie cu eroi de acţiune

În ciuda unor rezultate nu prea încurajatoare la box office pentru ultimul titlu al seriei, The Expendables sunt gata pentru o ultimă aventură, a cărei realizare a fost amânată din cauza unor obstacole majore – lipsa unui regizor şi a reticenţei unor actori de a face parte din distribuţie. Cei de la TheHollywoodReporter.com au aflat de la unul dintre distribuitorii europeni ai filmului că lansarea acestuia a fost, în consecinţă, amânată pentru 2018.

Momentan, în echipă ar urma să revină Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture, Arnold Schwarzenegger, alături de Terry Crews şi Sylvester Stallone (care declarase anterior că, dacă va câştiga un Oscar pentru rolul secundar din Creed, nu va mai face şi a patra parte din The Expendables). Includerea în distribuţie a lui Jackie Chan şi a lui Hulk Hogan (în rol de antagonist) sunt considerate momentan doar zvonuri. Pe de altă parte, nume ca Pierce Brosnan, Dwayne Johnson şi, chiar Justin Bieber (care, deşi nu este actor, ar atrage prin faima sa, publicul) au declarat că ar dori să se alăture echipei.

Primul film The Expendables a avut încasări de 315 milioane internaţional. Continuarea a scăzut la 274 de milioane, în vreme ce The Expendables 3 a obţinut doar 214 milioane de dolari. Se lucrează şi la o versiune feminină a seriei, cu Milla Jovovich şi Cameron Diaz în distribuţie, cu Robert Luketic (Legally Blonde) la cârmă.

Exploreaza subiecte similare:

The Expendables 4, The Expendables, The Expendables 2, The Expendables 3

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bloodthirst pe 23 decembrie 2016 10:45
"The Expendables 4, amânat pentru 2018"
O sa vedem actorii in carje...

Omu_Problema pe 25 decembrie 2016 16:01
Crapa pana atunci, pun astia holograme sau stikere cu ei, vedem ce buget au:))
Dimz pe 25 decembrie 2016 00:28
Tot respectul pentru ei, dar pe multi or sa-i tina pe perfuzii sa-l realizeze si pe-al patrulea.
Omu_Problema pe 25 decembrie 2016 16:00
Prea bun comentariu:))
cavallioty pe 25 decembrie 2016 13:09
primul film a incasat 274 si continuarea 315,iar filmul cu numarul 3 a incasat mai putin pentru ca scapat pe internet inainte de lansarea oficiala
oricum eu sper sa nu mai apara,niciodata nu mi-a placut aceasta serie,care speram sa nu fie o serie ci doar un film

balta67verde pe 2 ianuarie 2017 18:36
Ok, e o serie simpatica care merita vazuta, prefer asa ceva decat filmele cu eroi din Marvel Comics. Dar Justin Bieber ??? Ce sa caute bufonul asta alaturi de actori clasici de Actionmovies ? Cum zicea si Ozzy Osborne: Who the f..ck is Justin Bieber ?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells