The Expendables 3 are deja 200.000 de descărcări online înainte de premieră

de Cristina Grigore în 26 Iul 2014
Lansarea filmului în Statele Unite va avea loc pe 15 august

Cea de-a treia parte a aventurilor Eroilor de Sacrificiu se lansează în premieră mondială pe 4 august în Marea Britanie, urmând ca lansarea din Statele Unite să aibă loc pe 15 august (22 august în România). Filmul a fost deja vizionat de aproape 200.000 de utilizatori ai site-urilor pirat, anunţă Variety.com. Versiunea pentru DVD a filmului a ajuns online acum 24 de ore, iar organele abilitate încearcă să dea de urma celui care a încărcat online, ilegal, filmul.

Studiourile Lionsgate nu au oferit până acum nicio declaraţie vizavi de incidentul ce va afecta, cel mai probabil, într-o măsură considerabilă, lansarea lui The Expendables 3 în Statele Unite.  

De o lansare ,,în avans”, a avut parte şi X-Men: Origins, care a ajuns online cu o lună înainte de premieră. Studiourile 20th Century Fox au estimat atunci că aproape 15 milioane de persoane au descărcat filmul, iar pierderile financiare au fost de ordinul a zeci de milioane de dolari. FBI a reuşit până la urmă să depisteze sursa, iar cel responsabil a fost condamnat la un an de închisoare.

Exploreaza subiecte similare:

The Expendables 3

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
radurex25 pe 26 iulie 2014 14:26
de unde au pus mana pe film cu o luna ininte de lansare? fie e cineva care a lucrat la proiect, fie cineva care l-a filmat cand l-a vazut in avanpremiera undeva.
radurex25 pe 26 iulie 2014 14:26
*inainte
Han_Solo pe 26 iulie 2014 23:06
radurex vorbea de X-Men Origins, care a ajuns cu o luna inainte de lansare pe net. Ce nu ai inteles din text?
pdf pe 26 iulie 2014 18:53
:) Sunteti criminali, cu articolul asta l-am gasit si eu altfel nu aveam habar , oricum publicitatea este una negativa pt studiouri in cazul asta :)
Dupa ce am citit articolul , am cautat filmul sa vad daca este adevarat, intradevar filmul circula pe net

unkn0wn pe 27 iulie 2014 01:54
Si eu doar ce l-am downloadat :), foarte tari astia de la cinemagia. :D
Paraiah pe 28 iulie 2014 12:25
Ce mandru esti de inferioritatea ta.
M_il pe 26 iulie 2014 20:07
Putini sunt cei ce reusesc sa inteleaga cu adevarat notiunea de munca platita.Un tamplar ,un instalator ,un contabil sau orice alt prestator de servicii traieste din activitatea depusa .Fara doar si poate un actor sau orice alt membru al unui staff tehnic se incadreaza cu succes in aceeasi categorie.Necunoscand natura contractului lor ii putem lua usor in considerare ca si victime colaterale.Poate ca pe f putini ii afecteaza pierderile suferite iar majoritatea dintre acestia sunt doldora de bani ,sau cel putin asa am inclina sa credem.Sau poate ca pur si simplu o femeie de serviciu care facea curatenie pe platoul de filmare va lua mai putini bani luna asta .
Din perspectiva mea ,downloadul unui astfel de torrent poate fi ok decat in contextul in care,din anumite motive financiare,vizionarea lui la cinema nu era prevazuta in bugetul tau.
Chiar si atunci este discutabil,dar ..........
Strict parerea mea este ca daca oricum nu intentionai, din varii motive , sa-l vezi la cinema ,poti sa-l vezi in aceatsa varianta
Totusi sa nu uitam ca in cazul de fata asa zisul "furt" al produsului are consecinte mai grave asupra unor oameni ce se presupune ca fac o munca cinstita.
Sa nu ne pomenim intr-o zi ca actorii nostri preferati se lasa de facut filme pt ca nu vor sa mai presteze moca

pdf pe 27 iulie 2014 11:12
cat dramatism ai pus in fraza asta :) `Sau poate ca pur si simplu o femeie de serviciu care facea curatenie pe platoul de filmare va lua mai putini bani luna asta .` oricum o femeie de servici in USA castiga cat 10 femei de servici de la noi , asta este un subiect sensibil si cu multe polemici, iar un film facut strict din motive financiare cum tind sa cred ca este si cazul acestui film, altfel si-ar fi marit protectia , nu ar fi facut economie de buget in departamentul `siguranta produsului` poate ca nu merita $ anumitor spectatori.
M_il pe 27 iulie 2014 12:24
Daca vrei sa faci o analogie intre nivelul lor de trai si al nostru esti invitatul meu.Nu ma face sa cred ca n-ai inteles ideea .Este totul intr-un context ipotetic la fel de plauzibil precum asa zisul "the butterfly effect".Ca aia ar fi doar o mana de libidinosi trecuti de prima tinerete si cu masini scumpe in garaj ,este un detaliu ce nu ma priveste pe mine.Fara sa filosofam prea mult as vrea sa spun ca merita o sansa la o premiera decenta asemeni oricarui alt film.Nu spun ca nu ai dreptate dar pierderile acelea de milioane de dolari vor fi insemnate si categoric vor influenta viitoare proiecte .
Bayard pe 27 iulie 2014 15:16
Hehe si eu l-am downloadat, l-am si vazut, dar asta doar pentru ca nu planuiam sa-l vad la cinematograf. Daca sa ziceam aparea acum Guardians of the Galaxy, m-as fi abtinut. Oricum, nu merita tamtamul, e un film slab/
Han_Solo pe 28 iulie 2014 09:17
Well, din pacate filmul este foarte slab. Ok, nimeni nu se astepta la nu stiu ce capodopera insa nici barem la nivelul primelor 2 filme nu se redica. Nu inteleg de ce au insistat cu acest grup de tineri care au "furat" 75% din scenele din film. In plus, persoanjele au fost atata de prost scrise inca nici nu am retinut numele vreunuia dintre ei, ca sa nu mai spun ca puteau sa moara toti fara sa imi pese. Daca tot faci un film The Expendables cu actori de actiune trecuti de prima tinerete, atunci aia sa faci, pt ca exact asta vrem sa vedem. Nu niste no name de care nu ii pasa la nimeni.
Singurul plus al filmul a Mel Gibson, care a furat toate scenele in care a aparut. Si Wesley Snapes a fost o surpriza placuta insa din pacate lau folosit doar la inceputul filmului.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells