The Batman se amână pe o perioadă nedeterminată. Iată ce film îi ia locul

de Gloria Sauciuc în 23 Mar 2017
Regizorul Matt Reeves nu va putea continua lucrul pentru The Batman, în condițiile în care pentru moment este ocupat cu post-producția lui War for the Planet of the Apes

Studiourile Warner Bros. Pictures caută să umple locul lăsat de The Batman cu o altă producție DC Comics, în contextul în care filmul, inițial în regia lui Ben Affleck, a fost amânat  din 2018 pentru o dată nedefinită.

Acest aspect a fost făcut public de către Justin Kroll, reporter pentru Variety, care a postat pe Twitter informația că studiourile ar avea deja în cărți mai multe filme diferite. „Cu Batman pregătit pentru filmări în 2018, Warner Bros ar mai avea încă un film DC gata de filmări, altul decât Aquaman” a continuat corespondentul. „Cele cinci filme aflate în cărți sunt Gotham City Sirens, The Flash, Lantern, Suicide Squad 2 și Dark Universe. Iar dacă scenariile acestora nu sunt încă pregătite, studiourile iau în calcul varianta de a filma numai Aquaman anul acesta, până când celelalte filme sunt gata”, a continuat corespondentul.

Regizorul Matt Reeves nu va putea continua lucrul pentru The Batman, în condițiile în care pentru moment este ocupat cu post-producția lui War for the Planet of the Apes, pregătit pentru premiera din iulie. The Batman este pregătit să înceapă abia faza de producție în 2018 în loc să aibă atunci premiera. Reeves a fost cooptat abia luna trecută, atunci când Affleck a renunțat să semneze regia.

Dacă ne referim la ce film ar putea înlocui pe The Batman în acest grafic, Movie Web menționează că filmul Flash, actualmente programat pentru martie 2018, nu are șanse să fie cel ales ținând cont că acesta necesită încă multe pregătiri. Mai mult, căutarea unui regizor încă nu s-a încheiat după ce Rick Famuyiwa a părăsit proiectul. Scenariul primește, de asemenea, o rescriere completă. Cât despre Ezra Miller, actorul care îl joacă pe Barry Allen, acesta este ocupat cu filmările la Fantastic Beasts 2 în lunile următoare.

Prin urmare, Gotham City Sirens este cea mai probabilă opțiune pentru a umple golul lăsat de The Batman, cu David Ayer cooptat penru regie și cu filmări programate pentru anul acesta.

Totuși, nu se știe care este următoarea opțiune a Warner Bros., așa că fanii sunt lăsați deocamdată în suspans.

Exploreaza subiecte similare:

Ben Affleck, Aquaman, Fantastic Beasts and Where to Find Them 2, David Ayer, Matt Reeves, Ezra Miller, Gotham City Sirens, The Flash, Suicide Squad 2 , The Batman

Alte știri din cinema

Serviciile britanice şi cele americane de spionaj, cu atuurile şi hibele lor, luptă cot la cot în Kingsman 2

Kingsman: Cercul de Aur rulează în premieră pe marile noastre ecrane

The Lego Ninjago Movie - maestrul este piesa de rezistență

Spin-off-ul lui The Lego Movie (2014) a intrat în cinematografele noastre pe 22 septembrie

Victoria şi Abdul, o prietenie ascunsă deliberat timp de un secol

Iată cum a ajuns la lumină povestea unei prietenii care a scandalizat în urmă cu un secol opinia publică, despre un tânăr obișnuit din Agra (India), care a ajuns la vârful unui imperiu

Pavel Bartoş, ninja pe nume Zane în aventura animată „The Lego Ninjago Movie”

Animaţia cu piese Lego „The Lego Ninjago Movie” apare pe ecranele noastre dublat, atât în format 3D cât și 2D

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ishmael pe 23 martie 2017 11:56
e timp: decat sa il grabeasca si sa nu confirme, mai bine sa il scoata in 2019-2020 si sa fie maret si spectaculos. Ben Affleck a fost internat si pt dezalcolizare in perioada asta.

pana atunci avem WW si JL, asa ca e bine :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback