Terry Gilliam stă departe de Harry Potter

de Răzvan Boboc în 9 Sep 2009
Terry Gilliam stă departe de Harry Potter

Celebrul regizor Terry Gilliam s-a împăcat cu ideea că nu va regiza niciun film din seria Harry Potter. Asta după ce a fost înlăturat de la cârma regizorală a primului lungmetraj al seriei, Harry Potter and the Sorcerer's Stone, scrie The Sun.

Iniţial, Gilliam a fost preferatul scriitoarei J.K. Rowling pentru a se ocupa de ecranizarea cărţilor sale. Se pare că regizorul nu a fost dorit de cei de la Warner Bros şi a fost înlocuit cu Chris Columbus.

La vremea respectivă, Gilliam a fost foarte furios că nu a mai fost angajat pentru acest proiect şi a criticat dur filmul lui Columbus, calificându-l ca fiind total neinspirat.

Consolarea totală se pare că a venit după nouă ani şi Gilliam crede că acela  a fost chiar un moment norocos în cariera sa şi este fericit că nu a intrat în "fabrica" Harry Potter.

În ultimii ani, Gilliam a regizat Tideland, The Brothers Grimm şi The Imaginarium of Doctor Parnassus, ultimul film al regretatului actor Heath Ledger.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
FarkaS pe 9 septembrie 2009 11:51
Daca autoarea si l-a dorit, trebuia sa regizeze el. Consider ca el era cel mai in tema cu "viziunile" ei.
jroberto pe 9 septembrie 2009 19:48
E un regizor foarte bun, ar fi trebuit angajat pentru 5 si 6 care sunt niste filme foarte proaste. Primele 4 mi-au placut.
MissBlossom01 pe 9 iulie 2011 19:59
Harry Potter and The Deathly Hallows Part 1 & Part 2 au iesit..superb.Nici nu poate fi vorba de ceva mai bun,asa ca sunt f multumita cu David Yates.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells