Teatru, de vineri până duminică, în sălile cinematografului Movieplex

de Cinemagia în 19 Ian 2015
La intersecţia a două mari cartiere din Bucureşti, Drumul Taberei şi Militari, iubitorii de cultură pot cumpăra bilete nu doar la filme, ci şi la spectacole de comedie, stand-up, improvizaţie şi matinee (pentru cei mici)

Răzvan VasilescuCătălina MustaţăRadu Gheorghe, Ioana Flora sunt câţiva dintre actorii care vor putea fi văzuţi în carne şi oase în sălile cinematografului Movieplex, nu ca spectatori, ci ca interpreţi, vinerea, sâmbăta şi duminica. Pentru câteva ore, la final de săptămână, sălile de cinema vor fi convertite în  în săli de teatru... Decoruri, lumini, şi actori cărora la final le putem cere autografe. Aşa arată, în linii mari, proiectul „Teatru la Cinema” - un nou proiect cultural ce aduce teatrul în spaţiul neconvenţional al sălilor de cinema.

Inedit. Răzvan Vasilescu susţine un spectacolul de stand up comedy duminică, 25 ianuarie, de la ora 19, împreună cu Radu Gheorghe...

S-a lansat  vineri, 16 ianuarie, la Bucureşti, în cadrul Cinematografului Movieplex din Mall-ul Plaza România (Bd. Timişoara, Nr. 26, sector 6). talentAgency.ro în parteneriat cu Movieplex propun, astfel, publicului larg, copii şi adulţi, spectacole de teatru şi umor de calitate în sălile multiplexului.

Reprezentaţiile vor avea loc în fiecare weekend: vineri seara se va putea urmări un spectacol de improvizaţie. Serile de sâmbătă sunt rezervate teatrului de comedie, iar cele de duminică au ca temă spectacolele de stand-up comedy. La matinee sunt invitaţi cei mici, care pot viziona o piesă de teatru pentru copii sâmbăta, iar  duminica - un spectacol de teatru de improvizaţie pentru copii.

 

În weekend-ul 23-25 ianuarie vor fi cinci piese de teatru, la Movieplex Cinema, după cum urmează:

Improvisneyland, teatru de improvizaţie, vineri 23 ian, ora 20:00

Ciao, Bella! , comedie, vâmbătă 24 ian, ora 19:00

E bine şi la 60!, stand-up comedy, duminică 25 ian, ora 19:00

Nică şi poveştile sale, teatru pentru copii, sâmbătă 24 ian, ora 11:00

Little Impro, teatru de improvizaţie pentru copii, duminică 25 ian, ora 11:00

Cătălina Mustaţă, care joacă la Movieplex în spectacolul Ciao, Bella!, programat pe 24 ianuarie, de la ora 19:

„Optez pentru tot ce înseamnă nou. Actorii sunt oglinda vremii lor, iar teatrul îşi are loc acolo unde este vad”...

Weekend-ul de debut al proiectului, 16-18 ianuarie, a adus în scenă spectacolul de improvizație „iELE”. Sâmbătă dimineața, pe 17 ianuarie, de la ora 11:30, peste 150 de copii și părinți au fost prezenți în Rotonda Plaza România la spectacolul de teatru de improvizație pentru copii, „Little Impro”. Intrarea a fost liberă, fiind un spectacol special, de lansare, spectacol ce se va desfășura pe viitor în cadrul cinematografului Movieplex. Sâmbătă seara a fost rândul adulților să se relaxeze împreună cu prietenii, urmărind spectacolul de comedieNimic nu-mi scapă”, o adaptare după piesa „Încurcă lume” de A. D. Hertz. Piesa a rulat cu casa închisă, toate biletele fiind epuizate cu mai bine de o ora înainte de începerea spectacolului, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Pe scena „Teatru la Cinema” vor putea fi aplaudate prestaţiile unui număr semnificativ de actori talentaţi, de la Cătălina Mustaţă până la Paula Chirilă, Claudiu Maier, Cătălin Neamţu sau Carmen Lopăzan. Un loc special în oferta „Teatru la Cinema” îl reprezintă piesa „E bine şi la 60!”, un spectacol de stand-up comedy excepţional, care îi va avea ca protagonişti pe doi veterani ai scenei românești, Radu Gheorghe şi Răzvan Vasilescu. Radu Gheorghe a declarat la conferinţa de presă prilejuită de lansarea proiectului „Teatru la cinema” că el crede că „publicul de cinema poate fi convertit uşor, întrucât noi, actorii de teatru, venim cu o coordonată pe care filmul nu o aduce - sufletul, noi suntem racordaţi la spectatori”. Radu Gheorghe este un as al improvizaţiei, unul din promotorii genului Stand-Up Comedy în România, cu modalităţi de exprimare artistică ce îmbină actoria, pantomima, interpretarea muzicală vocală şi instrumentală (pian, vioară, chitară şi flaut).

Prețul unui bilet întreg la oricare dintre piesele puse în scenă în cadrul proiectului „Teatru la cinema” este de 29lei, în luna ianuarie fiind în desfășurare o promoție - la fiecare bilet cumpărat, clienții primesc încă unul gratuit. Există de asemenea și reduceri pentru copii/elevi/studenți, prețul unui bilet în cazul acestora fiind de 19 lei.

 Bilete la spectacole se pot cumpăra online, de pe site-ul Cinemagia.ro, sau de la casele de bilete ale multiplexului.

„Ideea de a oferi piese de teatru într-o sală de cinematograf mi-a venit firesc, în contextul în care talentAgency.ro căuta spaţiile cele mai potrivite pentru a pune în scenă piesele de teatru pe care le reprezenta. Cinematograful reprezintă un loc perfect pentru a aduce în contact diverse categorii de spectacole cu un public extrem de variat, iar Movieplex Cinema s-a dovedit a fi pentru noi partenerul perfect! Împreună, ne propunem să facilităm accesul la actul de cultură”, a declarat Mihai Penişoară, directorul general al Art Media Management, deţinătorul brandului talentAgency.ro - producătorul proiectului „Teatru la Cinema”.

Decorurile, luminile şi sonorizarea asigurate de taletAgency.ro vor transforma sala de cinema într-o adevărată sală de teatru, promite Mihai Penişoară, deţinătorul brandului talentAgency.ro

Printre reprezentațiile din ianuarie se numără piesele de teatru de comedie „Ciao Bella”, cu Cătălina Mustaţă, Ioana Flora şi Clara Flores, şi „2014: O Odisee Pământeană” și spectacole de teatru de improvizaţie ale unor trupe precum „Improvisneyland” şi „Backstage Boys”. Cei mici pot urmări atât spectacolul de improvizaţie pentru copii „Little Impro”, cât şi piese de teatru care le sunt destinate, precum „Nică şi Poveştile sale” sau `Ziua în care a fugit somnul”. În prezent, portofoliul „Teatru la Cinema” conţine  10 piese de teatru.

Despre Movieplex Cinema

Situat în Plaza România, București și prevăzut cu un număr de 11 săli, MOVIEPLEX deține o capacitate de aproximativ 2500 de locuri, 30 dintre acestea fiind locuri speciale, destinate persoanelor cu dizabilități.

Echipate cu fotolii Figueras cu o lățime de 57 de cm și o distanță de 1.2 m între rânduri, sălile Movieplex oferă clienților un confort sporit. Toate sălile sunt echipate cu sisteme de sunet de ultimă generație Dolby Digital Surround Speakers și echipamente de proiecție Cinemeccanica/Barco.
Pentru clienții mai pretențioși, Movieplex pune la dispoziție nivelul de confort deosebit al fotoliilor de piele dublu rabatabile cu butoane automate.
Pe lângă serviciile de proiecție filme, Movieplex  reprezintă și o locație ideală pentru organizarea de conferințe, lansări și prezentări de produse sau orice alt eveniment indoor de tip corporate. Movieplex dispune de sistem de sonorizare cu microfon wireless și sistem de proiecție digitală ce pot fi puse oricând la dispoziția clientului, devenind astfel un înlocuitor de succes al convenționalelor săli de conferință oferite de hoteluri și alte clădiri de birouri.

Alături de tehnologiile oferite de Dolby Digital, Dolby 3D și XpanD, Movieplex asigură clienților o experienăță deosebită cu fiecare vizită la cinema.

Despre Anchor Grup

Grupul Anchor este prezent în România din 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piaţă prin portofoliul său de proiecte de retail, residence şi clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în România Bucureşti Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deţine Plaza România, una dintre cele mai populare destinaţii pentru cumpărături şi distracţie din Bucureşti, Shopping MallDova, centru comercial deschis în Chişinău, Republica Moldova, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial şi InCity Residences, ansamblu rezidenţial situat în centrul oraşului. Valoarea totală a investiţiilor efectuate până în prezent se ridică la circa 350 milioane EUR. La ora actuală, investițiile în renovarea Plaza România și București Mall însumează peste 25 de milioane de euro. Renovarea Plaza România, la finalul căreia mall-ul va avea intrări noi, spații moderne, o suprafață totală închiriabilă mai mare și un mix de chiriași mult îmbogățit, se va încheia în 2015. Grupul Anchor continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură şi extinderea platformei de servicii.

 

Exploreaza subiecte similare:

Catalina Mustata, Răzvan Vasilescu, Radu Gheorghe, Ioana Flora, iELE, Nimic nu-mi scapă, E bine şi la 60!, Little Impro, Ciao Bella!, 2014: O Odisee Pământeană, Backstage Boys, Improvisneyland, Clara Flores, Nică şi poveştile sale

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells