Tangled se ridică deasupra lui Harry Potter la box-office

de Cristina Grigore în 6 Dec 2010
Tangled se ridică deasupra lui Harry Potter la box-office

Adresându-se întregii familii, animaţia Tangled a făcut în acest week-end un pas deasupra lui Harry Potter, adjudecându-şi cea mai înaltă poziţie a box-office-ului de peste ocean.  Conform Box Office Mojo, producţia Disney a încasat în acest sfârșit de săptămână 21,5 milioane de dolari, având toate şansele să întreacă Megamind la suma totală adunată de la spectatorii americani. Ajutat şi de preţul mai mare al biletelor  3D, Tangled are până acum 96,5 milioane în doar două săptămâni de la lansare, pe lângă cele 136,7 milioane ale Megamind, strânse în cinci săptămâni.

După Harry Potter, care coboară pe locul 2 cu încasări de 16,7 milioane de dolari, urmează Burlesque, musicalul ce le are ca protagoniste pe Cher şi Christina Aguillera, şi care strânge 6,1 milioane, aflându-se aproape la egalitate cu thriller-ul Unstoppable, ce frânează la poziţia a patra. Love and Other Drugs adună 5,7 milioane, iar Megamind, care coboară în jumătatea inferioară a topului, pe locul 6, mai stânge încă 5 milioane de dolari.

Due Date se află acum pe locul 7 cu încasări de 4,2 milioane de dolari în acest week-end, iar pe 8 filmul de acţiune Faster,  al lui Dwayne „The Rock” Johnson, cu 3,8 milioane. The Warrior’s Way,  filmul cu cowboy şi ninja al regizorului corean Sngmoo Lee, singurul nou-intrat în topul primelor zece filme ale acestui week-end, a strâns 3 milioane de dolari şi a intrat în clasament pe locul 9. The Next Three Days al lui Russell Crowe încheie clasamentul, cu încă 2,6 milioane de dolari încasaţi în această săptămână.

Topul box-office-ului de week-end va fi condimentat, săptămâna următoare, de premiera filmului The Tourist (cu Angelina Jolie şi Johnny Depp) şi cea a The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader, care se va lansa în aceeaşi zi, 10 decembrie, şi în România.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 6 decembrie 2010 09:18
Era de asteptat. HP cred ca are incasari mult mult sub asteptari, desi toti spun ca este un film bun.
MissBlossom01 pe 6 decembrie 2010 16:23
Ma bucur pentru Tangled,nu ma mai plang,chiar e un film bun.Dar sa nu uitam ca e si 3D.
Dar cred ca Harry Potter se va ridica iar deasupra lui Tangled,doar e Harry :)
Oricum seria Harry Potter e una dintre seriile cu cele mai mari incasari din lume(logic) deci nu ma plang :D.
Best wishes to Harry Potter si de-abia astept Partea a 2a.

Piratu pe 6 decembrie 2010 17:01
Sigur animatia Tangled nu va ramane pe primu loc...
bubu0071 pe 6 decembrie 2010 21:13
Mda,Tangled nu o sa ramana pera mult pe locul 1,dar Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 o sa sparga toate topurile la Box Office Usa,Ro si CineMagia de asta sunt sigur!
floareaciprian pe 7 decembrie 2010 03:02
nu cred ca o sa sparga nimic, o sa fie un film frumos si atat.
MissBlossom01 pe 11 decembrie 2010 19:28
@floare,daca te referi la Harry Potter,gresesti.O sa aiba incasari foarte mari CEL PUTIN.Eu asa cred.
legolas05 pe 16 ianuarie 2011 19:19
este o animatie buna
nicku3se pe 12 aprilie 2011 20:33
Tangled e un film de animatie foarte frumos alaturi de : wall-e ,Tinkerbell , Brother bear , Cars , Finding nemo ,Toy story ,Ratatouile ,Dinosaurs ,Sammy adventure , Princes and the frog , Horton Hears .....etc
alex_il_fenomeno pe 7 decembrie 2017 11:12
Era asteptat, nu ca s-ar putea compara cu arhicunoscuta franciza nemuritoare HP.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells