Surprinzător. Marion Cotillard, distribuită în Assassin's Creed

de Gloria Sauciuc în 14 Feb 2015
Acţiunea urmăreşte aventurile unui barman, răpit de către o organizaţie secretă având legături cu Cavalerii Templieri, care trebuie să călătorească înapoi în timp pentru a regăsi moştenirea strămoşilor săi

La scurt timp după nominalizarea la Oscarul pentru cea mai bună actriţă petru drama fraților Dardenne Two Days, One Night, actriţa franceză Marion Cotillard a semnat pentru un proiect care, cel puţin la prima vedere, ar părea opusul unui film de festiva: o producțe cu buget mare, o adaptare a jocului video de la Ubisoft Assassin's Creed, anunță The Hollywood Reporter.

Pentru Cotillard, personajul nu ar fi cu totul imposibil: actriţa a avut un rol cheie şi în The Dark Knight Rises. În Assassin's Creed va juca alături de Michael Fassbender într-un rol deocamdată neprecizat care, se zice, se va întinde de-a lungul a mai multe filme, în cazul în care primul film din serie reuşeşte la box- office suficient de bine cât să dea naştere unei serii.

Assassin's Creed marchează, de asemenea, o reunire a echipei Fassbender/Cotillard, care joacă împreună în Macbeth, o reinterpretare în manieră gotică a clasicului Shakespeare în regia australianului Justin Kurzel, film care ajunge în cinematografe către sfârşitul acestui an. Kurzel semnează regia şi pentru Assassin's Creed.

Seria de jocuri video cuprinde nouă producţii diferite care s-au vândut într-un total cumulat de 91 de milioane de bucăţi: acţiunea urmăreşte aventurile unui barman, răpit de către o organizaţie secretă având legături cu Cavalerii Templieri şi care trebuie să călătorească înapoi în timp pentru a regăsi moştenirea strămoşilor săi - care, se pare, erau cu toţii asasini profesionişti, şi să recupereze artefacte istorice pierdute. Producţia filmului este anunţată pentru a începe în decembrie 2016.

Exploreaza subiecte similare:

Assassin's Creed, Deux jours une nuit, The Dark Knight Rises

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 15 februarie 2015 09:57
Eu nu sunt surprins caci ea a mai cochetat cu asa ceva in Dark Knight Rises si cred ca se va descurca de minune si in Assassins Creed
Han_Solo pe 16 februarie 2015 09:03
Avand in vedere ca Justin Kurzel a lucrat deja cu ea la un film, nu este surprinzator sa o doreasca si in noul sau film.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells