Compania Lionsgate a deschis un proces în urma piratării lui The Expendables 3

de Cristina Grigore în 2 Aug 2014
Se doreşte să obţină un ordin de tribunal care să interzică descărcările ilegale

În urmă cu o săptămână anunţam că o versiune pirat a lui The Expendables 3 este disponibilă online, aceasta ajungând la un număr de 200.000 de descărcări în doar 24 de ore. Deşi la acel moment studiourile Lionsgate nu au avut nicio reacţie oficială, iată că au decis acum nu doar să îşi exprime poziţia vizavi de incident, ci să acţioneze în instanţă persoanele care au urcat online, ilegal, o copie a DVD-ului cu filmul.

Potrivit analiştilor, până la lansarea filmului în Marea Britanie (14 august) şi Statele Unite (15 august), filmul va avea milioane de descărcări.

Procesul intentat spre finalul acestei săptămâni la un tribunal districtual din California are ca ţintă un număr de indivizi cunoscuţi doar după supranumele „John Does 1-10”, notează TheHollywoodReporter.com, dar şi operatori de site-uri de filesharing precum limetorrents.com, billionuploads.com, hulfile.eu, played.to, swantshare.com şi dotsemper.com.

Lionsgate doreşte să obţină un ordin de tribunal care să interzică noile descărcări ilegale şi diverse alte restricţii care să îi împiedice pe operatorii de filesharing să multiplice online conţinutul ilegal. Se cere, de asemenea, returnarea tuturor copiilor digitale ale filmului, precum şi echipamentul adiţional ce a permis piratarea acestuia.

Exploreaza subiecte similare:

The Expendables 3

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Fortzax pe 2 august 2014 11:00
De unde plm avea copia , asta nu inteleg eu .. e logic ca e cineva din interior ..
coco_mafya pe 3 august 2014 10:07
Fratioru,filmul deja sa distribuit in cateva Tari unde va avea premiera,si astfel cei de la cinema au dat frau liber unui destept sa sparga codu de pe cd si sa il poata descarca pe pc si apoi sa il urce pe un torent,astfel sa ajuns aici,altfel nu vad o alta cale.
Pantaleon pe 2 august 2014 14:20
Una dintre cele mai mari scamatorii comerciale ale cinematografiei este aceasta fransiza cu numele The Expendables. Stallone, in calitate de regizor, a strans laolalta "crema" filmelor de actiune, de odinioara si de astazi, cu scopul de a scoate bani frumosi, fara prea multa oboseala. Primele doua parti sunt niste reprezentatii regizorale si scenaristice mai mult decat execrabile, demne de desene animate sa de privitori retardati, iar a treia va fi cu siguranta in aceeasi linie. Un film de actiune la limita penibilului.
valentin_stavre pe 2 august 2014 16:43
tu chiar esti serios? Daca nu iti place nu te uita. Si chiar mai mult de atat, nu mai te da cu parerea. Tine-o pentru tine, cel putin asa nu ne faci pe cei care urmaresc filmul sa se simta retarzi in preajma ta, Maiestate!
existentus pe 4 august 2014 20:01
Bai Pantaleonule, vezi ca stramba aia de Gem Carrey e execrabil. Iar tu esti BOU
radurex25 pe 2 august 2014 15:23
ei cred ca tribunalul va rezolva ceva pana la lansare? mda, multa bafta cu asta.
Bayard pe 2 august 2014 18:11
Mda, chestia asta ca vor blocarea descarcarilor este ridicola si imposibil de realizat. Dar mi se pare normal sa ii dea in judecata pe responsabili, ma mir ca nu au facut-o pana acum. Nu e prima oara, in anii trecuti au fost condamnati unii care au facut la fel la cativa ani de inchisoare. Ar trebui sa le ceara si despagubiri...
ionut3107 pe 3 august 2014 23:24
Eu sustin pirateria.
Am descarcat sute de filme de pe torrente, s-au games pc.
Niciodata nu as cumpara ceva ce as putea lua gratis.
Descarcati fratilor ca e moca

existentus pe 4 august 2014 19:57
Oricum actorii si-au luat malaiul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells