Steven Spielberg dă indicii după care Harrison Ford va reveni în Indiana Jones 5

de Cristina Grigore în 13 Oct 2015
Deşi nu este o confirmare direct, sunt mari şanse ca actorul să revină în noul film al seriei

O declaraţie a lui Steven Spielberg preluată de pagina de filme a Yahoo.com oferă un indiciu destul de solid referitor la întoarcerea în franciză a starului acesteia, Harrison Ford.

“În acest moment, Tom Hanks este la egalitate cu Harriosn Ford, amândoi au făcut patru filme cu mine”, a arătat cineastul. “Acum voi face, cel mai probabil, Indiana 5 cu Harrison, aşa că vor fi cinci filme pentru Harrison, patru pentru Tom”.

Spielberg a remarcat amuzat că va trebui apoi să mai facă un film cu Hanks, pentru a echilibra balanţa. “Şi voi menţine formula asta pentru tot restul carierei mele” a glumit el.

Producătoarea Kathleen Kennedy a confirmat încă din luna mai că se pregăteşte un nou film Indiana Jones. Ea a arătat că, desi proiectul are undă verde, se află încă în stadiu preliminar. “Nu am început încă lucrul la scenariu, dar ne gândim deja care va fi povestea”, a explicat ea.

Bridge of Spies, cea de-a patra colaborare a lui Spielberg cu Tom Hanks, se lansează pe 27 octombrie şi în cinematografele noastre.

Exploreaza subiecte similare:

Harrison Ford, Indiana Jones 5, Steven Spielberg, Tom Hanks, Bridge of Spies

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 14 octombrie 2015 15:22
Nu stiu cum va fi Indiana Jones 5 (oricum ma bucur ca Harrison Ford va putea juca) dar abia astepta sa vad Bridge of Spies. Inregia lui Spielberg si cu fratii Coen ca scenaristi nu poate decat un foarte bun film...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells