Stephen King numeşte „extraordinar” şi „nemaipomenit de înspăimântător” noul film al lui Guillermo Del Toro, Crimson Peak

de Cristina Grigore în 18 Mar 2015
Filmul se lansează în cinematografele noastre pe 10 octombrie

Noul film al lui Guillermo Del Torro, Crimson Peak, se lansează şi în cinematografele noastre anul acesta, pe 10 octombrie. Povestea tinerei scriitoare atrasă de un misterios, dar cuceritor gentelman în lugubrul său conac, a putut fi vizionată în avans de către doi dintre autorii celebri de horror, Stephen King şi Joe Hill (fiul lui King, autorul romanului recent ecranizat, Horns).

Iată ce au postat aceştia pe conturile de Twitter, la scurtă vreme după vizionare.

„Crimson Peak m-a electrizat în aceeaşi măsură în care a făcut-o Evil Dead, al lui Sam Raimi, când l-am văzut pentru prima dată, cu mult timp în urmă”. Este „extraordinar” şi „nemaipomenit de înspăimâtător”, a mai scris King.

„Îmi amintesc de lista pe care am postat-o zilele trecute, a celor mai frumoase 13 filme horror. Crimson Peak trece pe locul întâi. Crimson Peak este un Age of Innocence înecat în sânge al lui Del Toro, un maiestuos şi înfricoşător vals prin lumea lui Daphne du Maurier”, a notat şi Hill.

În rolul central al producţiei o regăsim pe Mia Wasikowska , alături de Tom Hiddleston, Charlie Hunnam şi Jessica Chastain.

Exploreaza subiecte similare:

stephen king, Crimson Peak, Guillermo Del Toro

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 18 martie 2015 10:31
Va dati seama ca va fi foarte bun acest film daca aceste vorbe vin din partea maestrului Stephen King sa il credem pe cuvant ;)
Bayard pe 18 martie 2015 12:06
Oh, locul 1 in lista lui horror?? planuiam sa vad filmul asta dar cred ca o sa ma abtin :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells