Starbucks din Battlestar Galactica va lupta cot la cot cu Gina Carano

de Cristina Grigore în 8 Oct 2012
Starbucks din Battlestar Galactica va lupta cot la cot cu Gina Carano

Versiunea feminină a lui The Expendables îşi lărgeşte rândurile cu Katee Sackhoff, cunoscută cel mai bine din serialul SF Battlestar Galactica, unde juca rolul pilotului Kara „Starbucks” Thrace, anunţă Variety .

Actriţa de 32 de ani i se alătură astfel noii vedete a filmelor de acţiune, Gina Carano, distribuită în urmă cu o lună în acest nou proiect susţinut de producătorul Adi Shankar şi imaginat de scenaristul Dutch Southern (un regizor nu a fost încă desemnat).

„Dacă petreci cinci minute cu Kate devine evident că are toate şansele să domine multe din vedetele de acţiune masculine”, este de părere Shankar, care menţionează şi că „alte actriţe de renume ale genului de acţiune sunt gata să se alăture peliculei”.

Shackhoff va putea fi văzută şi în viitorul sequel al lui Riddick, alături de Vin Diesel, iar printre proiectele sale viitoare se numără producţia horror Oculus, dar şi comedia Sexy Evil Genius, cu Seth Green şi Michelle Trachtenberg.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Razvan600 pe 8 octombrie 2012 20:28
interesant......pe Katee Sackhoff am vazut-o jucand si in serialul "24".
neb2069 pe 8 octombrie 2012 22:07
Intradevar f interesant dar ce e mai interesant este ca am vazut-o pe Katee jucand in Battlestar Galactica rolul pilotului Kara STARBUCK Thrace, nu-mi amintesc sa fi fost cafenea totusi................scrieti cu picioarele articolele astea in ultimul timp, pe bune cat de greu e sa dai un copy paste corect de pe imdb ca sa-i nimeresti porecla ?
alex_il_fenomeno pe 10 noiembrie 2012 11:14
foarte multa publicitate pentru acest film, si chiar sunt curios de cum se va prezenta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells