Star Wars: Episode VII a început filmările

de Cristina Grigore în 7 Apr 2014
Mai multe detalii legate de scenariu și distribuție vor apărea la începutul lunii mai, a specificat unul dintre managerii companiei Disney, Alan Horn

Unul dintre managerii Walt Disney International, Alan Horn, a menționat într-un interviu acordat The Hollywood Reporter că filmările mult așteptatului Star Wars: Episode VII au început, deși nu au fost încă puse la punct toate detaliile legate de scenariu și de distribuție.

,,Filmăm unele scene chiar acum… Majoritatea actorilor din distribuție sunt pe platourile de filmare. Doar că nu am definitivat încă toate aspectele producției”, a declarat Horn.

În acest moment, cea mai mare problemă este scenariul, ce suferă încă schimbări. Povestea a fost imaginată inițial de către premiatul cu Oscar Michael Arndt (Little Miss Sunshine) și a fost ulterior preluată de către Lawrence Kasdan (Star Wars Episode V, Episode VI). Horn a specificat că ne vom reîntâlni cu Mark Hamill, Carrie Fisher și Harrison Ford la 35 de ani de la ultima apariție în serie și că mai multe detalii legate de desfășurarea acțiunii (și poate un titlu final al producției) vom afla la începutul lunii mai.

La cârma producție se află J. J. Abrams, iar din echipa de actori, la care a fost adăugat recent, în rol de viilain, actorul din Girls, Adam Driver, s-au zvonit că vor face parte o mulțime de actori tineri și celebri ai Hollywood-ului, printre care Benedict Cumberbatch, dar și Lupita Nyong’o.

Exploreaza subiecte similare:

Star Wars: Episode VII, Michael Arndt, Little Miss Sunshine, Lawrence Kasdan, Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back, Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi, Mark Hamill, Carrie Fisher, Harrison Ford, J.J. Abrams, Adam Driver, Benedict Cumberbatch, Lupita Nyong'o

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 7 aprilie 2014 11:02
ei bine sa vedem ce va iesi.......
alex_il_fenomeno pe 20 august 2014 12:37
Nu stiu ce va iesi...Nu am fost fan declarat, dar am motive sa fiu sceptic.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells