Star Trek se va relansa cu o protagonistă de culoare

de Cristina Grigore în 11 Aug 2016
Serviciul de streaming al CBS va difuza serialul produs de Bryan Fuller şi Alex Kurtzman

Lansat special pentru serviciul de streaming al CBS (CBS All Access), Star Trek: Discovery aduce personaje noi în franciză, fără legătură cu cele din filmul de anul acesta, Star Trek Beyond, însă cu un element inedit – o protagonistă de culoare. Informaţia a fost obţinută de Variety.com, care a aflat că aceasta este dorinţa realizatorilor, Bryan Fuller şi Alex Kurtzman, care sunt acum în căutarea actriţei potrivite.

Fuller le-a menţionat la Comic-Con pe Mae Jamison, prima astronaută americană de culoare şi pe Nichelle Nichols, singura actriţă din serialul original Star Trek (şi singura reprezentantă a afro-americanilor), drept surse de inspiraţie pentru noul rol. „Cred că Star Trek este un serial al ‘lucurilor în premieră'”, a spus el.

De remarcat că primul actor de culoare cu rol central în serie a fost Avery Brooks (drept căpitanul Benjamin Sisko) în Star Trek: Deep Space Nine, iar prima actriţă în rol central a fost Kate Mulgrew (drept căpitanul Kathryn Janeway în Star Trek: Voyager). Realizatorii vor dezvălui în curând mai multe informaţii despre noul personaj. Filmările la Star Trek: Discovery vor începe în două luni. Primul episod va fi lansat în luna ianuarie, anul viitor.

Exploreaza subiecte similare:

Bryan Fuller, Alex Kurtzman, Nichelle Nichols, Avery Brooks, Star Trek: Deep Space Nine, Kate Mulgrew, Star Trek: Voyager, Star Trek: Discovery

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells