Spider-Man va face parada modei în Căpitanul America: Războiul Civil

de Gloria Sauciuc în 12 Aug 2015
Captain America: Civil War va avea premiera în cinematografe pe 6 mai 2016, iar filmul dedicat lui Spider-Man, The Amazing Spider-Man 3, pe 28 iulie 2017

Au existat o mulțime de zvonuri și speculații cu privire la cum va arăta costumul lui Spiderman interpretat de Tom Holland în Căpitanul America: Războiul civil. Zilele trecute, o fotografie a circulat pe internet, cu un costum ce părea făcut de mână, dar s-a dovedit a fi falsă. Acum au apărut alte informaţii privind costumul lui Spiderman în Captain America: Civil War.

Informațiile vin de la Heroic Hollywood, ale cărui surse spun că nu va fi doar unul, ci două costume noi pentru Spidermaan în noul film. Următoarele informații includ posibile spoilere privind costumele:  la începutul filmului, vom vedea versiunea făcută manual a costumului. A doua versiune a costumului va intra în joc aproape de sfârșitul filmului şi va fi dăruită lui Peter Parker de Tony Stark, având culorile tradiţionale, albastru şi roșu.

Este logic ca Stark să-i dea lui Spidey primul său costum profesionist. Şi nu este prea greu de crezut că Spider-Man va avea două costume într-un film. Iron Man a purtat mai multe armuri într-un singur film, iar Căpitanul America a purtat şi el două uniforme diferite într-un singur film. Aceste informaţii conferă credibilitate şi ştirilor conform cărora Spiderman va juca un rol mai mare în Căpitanul America: Războiul Civil decât se credea anterior.

Aşasar, Spider-Man va începe filmul cu costumul său adolescentin făcut de mână și va încheia cu un outfit cool creat de Tony Stark. Este costumul pe care Stark i-l dăruieşte pentru a-l purta în filmul dedicat exclusiv lui Spider-Man.

Iată şi sinopsisul filmului: Căpitanul America: Războiul Civil reia acţiunea de unde a rămas în Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron, iar Steve Rogers conduce noua echipă a Răzbunătorilor în eforturile lor continue de a proteja umanitatea. După un alt incident internaţional legat de rezultatele Răzbunătorilor în materie de daune colaterale, presiune politică impune instalarea unui sistem de responsabilitate și a unui organ de conducere pentru a determina când să apeleze la serviciile echipei. Noul status quo dezbină Răzbunătorii în timp ce încearcă să protejeze lumea de un personaj negativ nou şi vicios. Chestia cu sistemul de resonsabilitate ne reaminteşte de începutul filmului Incredibilii de la Disney, când supereroii sunt puşi pe bară deoarece populaţia este deranjată de daune…

Captain America: Civil War va avea premiera în cinematografe pe 6 mai, 2016, iar filmul dedicat lui Spider-Man – pe 28 iulie 2017.

Exploreaza subiecte similare:

Captain America: Civil War, Tom Holland, The Amazing Spider-Man 3

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 12 august 2015 20:25
Ar fi trebuit să aleagă un alt actor mai matur pt acest rol, nu un puștan. Păcat. Părerea mea.
bogyvaly pe 17 august 2015 12:03
De acord

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells