Spectacolul de teatru muzical „Bonjour, bonne nuit, Paris!” - sâmbătă, 24 iunie

de Cinemagia în 13 Iun 2017
Un spectacol manifest, care te întâmpină evocând istoria recentă a Teatrului de Operetă şi Musical „Ion Dacian”

Sâmbătă, 24 iunie 2017, la ora 19.00, Teatrul Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian vă invită la premiera oficială a spectacolului „Bonjour, bonne nuit, Paris!”, la Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor.

Ce suntem invitaţi să urmărim? „Pe de o parte o acţiune care reuneşte conflicte ce dau viaţă existenţei unui teatru muzical (programare, sală de spectacole, aprobări de funcţionare etc.); pe de altă parte, o muzică evocatoare a unui timp trecut, cu opţiuni interpretative individuale. O distribuţie bogată, generoasă în oferta talentelor, cu vârste variabile şi farmec al artiştilor, înalţă edificiul spectacular al speranţelor pe muzica lejeră franceză, cu refrenele sale de neuitat”, a scris criticul Grigore Constantinescu, la avanpremiera oficială a spectacolului, ce a avut loc la finalul lunii mai.

Din distribuție, Florin Budnaru interpretează rolul „tenorului timid”, iar Adrian Nour este „Tenorul-vedetă care întârzie”.  Dana Rotaru semnează scenariul și regia spectacolului.

Exploreaza subiecte similare:

Dana Rotaru

Alte știri din cinema

Baby Driver, despre „un puşti cuminte”, care „devine un diavol când ţine volanul în mâini”

O combinaţie de viteză şi muzică, plus o sursă de adrenalină pe care regizorul şi scenaristul Edgar Wright o transformă într-un action-thriller de neratat

Rain Man, marţi, la FilmCafe

Miercuri şi joi alte două titluri de neratat

Răufăcătoarea Nightshade va fi cu siguranţă în „Black Panther”

Pe lângă Kilmonger şi Nightshade, îl vom vedea şi pe M'Baku, alias Man-Ape în rol de răufăcător în noul film „Black Panther”

Franciza horror Saw revine cu „Jigsaw”

Seria de filme de mare succes a fost aparent încheiată în 2010

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback