Sofía Vergara a împlinit 45 de ani. Iată povestea ei de succes

de Cinemagia în 10 Iul 2017
La doar 30 de ani a fost diagnosticată cu cancer tiroidian, iar câţiva ani mai devreme fratele ei a fost ucis pe străzile din Bogota

A devenit celebră în toată lumea datorită serialului O familie modernă, care a recomandat-o şi pentru roluri principale în filme: Sofía Vergara, care împlinește astăzi 45 de ani, este acum una dintre cele mai puternice actriţe latino de la Hollywood. Ca să nu mai spunem că domină listele cu „cele mai sexy” compilate de revistele din întreaga lume.

Poate că lucrurile s-au stabilizat acum în viaţa actriţei, dar situaţia nu a fost întotdeauna aşa. Pe când se chinuia să devină celebră şi în Statele Unite, după ce două emisiuni de televiziune au transformat-o în preferata Columbiei, Vergara a avut de înfruntat două provocări pe care nu le dorim nimănui. La doar 30 de ani a fost diagnosticată cu cancer tiroidian, iar câţiva ani mai devreme fratele ei a fost ucis pe străzile din Bogota. Protejată de statutul ei de favorită a publicului (mai ales cel masculin), Vergara a înţeles că faima şi stabilitatea financiară nu te pot feri de necazuri: un alt frate al ei a fost deportat în Columbia, după ce zece ani a avut probleme cu drogurile...

Măritată la doar 18 ani şi deja divorţată doi ani mai târziu, viitoarea actriţă a fost cât pe ce să se specializeze în stomatologie. A urmat cursurile unei universităţi columbiene timp de trei ani, dar ocaziile să impresioneze pe podiumul de modă au devenit tot mai numeroase după ce un fotograf a remarcat-o pe plajă şi a aruncat-o în showbiz. Crescută într-o familie foarte religioasă, a fost mai întâi reticentă să-şi încerce norocul într-o lume atât de volatilă, dar după ce a fost încurajată de măicuţele de la şcoala ei catolică, a acceptat primul rol într-o reclamă pentru televiziune: avea doar 17 ani, iar acea reclamă Pepsi a făcut-o cunoscută în întreaga ţară.

Deşi este blondă, lui Vergara i se cere să-şi vopsească părul pentru a se încadra mai bine în tipul latino. La fel s-a întâmplat şi în O familie modernă, serialul care a transformat-o într-un adevărat star în SUA. Aici o interpretează pe focoasa Gloria, soţia afaceristului Jay Pritchett (Ed O'Neill), care ia pe toată lumea nepregătite cu viziunea ei foarte exotică asupra lumii, dar şi entuziasmul şi sinceritatea debordante.

Datorită lui Modern Family, care a încheiat trei sezoane şi a primit acordul pentru un al patrulea, Vergara a făcut trecerea cu succes către marele ecran.

Pe marele ecran a debutat în Big Trouble (2002), alături de Tim Allen și René Russo. Apoi, au urmat roluri în filme că Chasing Papi (2003), Soul Plane (2004), Lords of Dogtown (2005), Four Brothers (2005) sau Madea Goes to Jail (2009).

În 2009, Sofia și-a făcut debutul și pe Broadway, când a interpretat-o pe „Mama” Morton în musical-ul Chicago pe scena teatrului Ambassador.
 
În 2001, a creat fundația caritabilă „Peace and Hope for the Children of Colombia”, fundație ce a ajutat mii de copii din țara să, și care a donat o secție de cancer pediatric în orașul său natal Barranquilla. În anul 2002, Vergara a fost diagnosticată cu cancer tiroidian, iar în urmă tratamentului și-a revenit complet.
 
În toamna lui 2004, și-a îndeplinit un vis, lansând propria linie vestimentară „Vergara by Sofia”. La evenimentul care a avut loc în Miami a fost prezent chiar și președintele Columbiei Alvaro Uribe. Sofia a hotărât că cele peste 1.000 de locuri de muncă rezultate, să fie ocupate de muncitori din orașul său natal.
 
În 2007 a fost aleasă de „The Hollywood Reporter” și de „Billboard”, că fiind una dintre cele mai puternice 25 de femei de origine hispanică din industria de entertainment. Sofia Vergara este căsătorită cu Joe Manganiello din noiembrie 2015.

Exploreaza subiecte similare:

Modern Family, Sofía Vergara

Alte știri din cinema

Pavel Bartoş, ninja pe nume Zane în aventura animată „The Lego Ninjago Movie”

Animaţia cu piese Lego „The Lego Ninjago Movie” apare pe ecranele noastre dublat, atât în format 3D cât și 2D

Sâmbătă începe MOViEs ON, seria de ateliere dedicate dezvoltării personale prin cinema

Înscrierea la atelier se face printr-un mesaj privat, pe pagina oficială de Facebook a MOViEs ON

Serialul Watchmen, în producţie. HBO a comandat episodul pilot

Responsabil de producţie şi scenariu este creatorul lui The Leftovers şi Lost, Damon Lindelof

Regizorul lui Kingsman are în plan un al treilea film al seriei şi un spin-off

Matthew Vaughn susţine că mai are încă multe idei pentru seria cu spioni

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback