Shia laBeouf ne emoţionează în videoclipul „Elastic Heart”

de Gloria Sauciuc în 10 Ian 2015
„Elastic Heart” a apărut pe coloana sonoră a filmului The Hunger Games: Catching Fire, fiind cel de-al doilea single de pe cel de-al şaselea album al cântăreţei, „1000 Forms of Fear”

Cântăreaţa Sia Furler, cunoscută pentru hit-ul „Chandelier”, dar şi pentru bizareria de a evita să-şi arate faţa publicului, interpretând de multe ori cu spatele la camerele de filmat ori la audienţă, l-a distribuit pe actorul Shia LaBeouf în videoclipul celui mai recent single al ei, „Elastic Heart”.

Shia dansează într-o cuşcă imensă, împreună cu Maddie Ziegler, fata de 12 ani lansată prin concursul american de promovare a noilor talente „Dance Moms”. Videoclipul impresionează şi dă loc multiplelor interpretări, însă noi apreciem şi jocul actorului Shia la Boeuf.

Sensul videoclipului „Elastic Heart” a stârnit multe comentarii pe forumuri, în unele interpretări fiind vorba de relaţia dificilă dintre Sia şi tatăl ei alcoolic, pe care nu l-a putut salva de această dependenţă...

Sensul videoclipului „Elastic Heart” a stârnit multe comentarii pe forumuri, în unele interpretări fiind vorba de relaţia dificilă dintre Sia şi tatăl ei alcoolic, pe care nu l-a putut salva de această dependenţă. Alte interpretări se referă la afecţiunea bipolară de care suferă Sia, tatăl acesteia fiind la rândul său diagnosticat cu tulburarea de personalitate multiplă. În orice caz, fetiţa de 12 ani Maddie Ziegler este un alterego al cântăreţei în acest videoclip, dar şi în cel al melodiei Chandelier.

Cântăreaţa australiană în vârstă de 39 de ani a regizat ea însăşi videoclipul, alături de Daniel Askill, care a mai asistat-o cu videoclipurile Chandelier şi Breathe Me. Probabil că legătura între Sia şi Shia LaBeouf a fost coregraful ei, Ryan Heffington, care este autorul numărului de dans al lui LaBeouf din videoclipul lui Sigur Ros Fjogur, din 2013, în care Shia apare nud.

Melodia Chandelier - care a câştigat premiul pentru cea mai bună coregrafie la Premiile MTV Video Music Awards - are şanse să câştige patru premii Grammy. Ceremonia e difuzată pe 8 februarie pe CBS.

Exploreaza subiecte similare:

The Hunger Games: Catching Fire, Shia LaBeouf

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells