Serialul Rush Hour, în pregătire

de Cristina Grigore în 1 Oct 2014
Brett Ratner va servi drept producător executiv

Divizia de televiziune a studiourilor Warner Bros. a început dezvoltarea unui proiect ce ar putea aduce pe micile ecrane Rush Hour. Serialul inspirat din filmele ce i-au avut ca protagonişti pe Jackie Chan şi Chris Tucker îl va avea ca producător executiv pe Brett Ratner, regizorul primului film al francizei.

Printre realizatori se vor afla şi Arthur M. Sarkissian (unul dintre foştii producători ai lui Rush Hour), dar şi Jeff Ingold (Like Father). Potrivit EntertainmentWeekly.com, Bill Lawrence (Scrubs, Cougar Town) şi Blake McCormick (Cougar Town) se vor ocupa de scenariu.

Cum proiectul este încă în fază incipientă – urmează încă să fie aleasă reţeaua TV în care va rula filmul – nu se ştiu detalii despre distribuţie şi poveste. Jackie Chan a descurajat recent zvonurile legate de apariţia sa în Rush Hour 4 şi a menţionat că va lua în considerare apariţia în sequel doar dacă îi va fi prezentat un scenariu de calitate.

Exploreaza subiecte similare:

Rush Hour, Jackie Chan, Chris Tucker, Brett Ratner

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells