Continuarea romanului Fight Club se lansează în mai 2015

de Cristina Grigore în 23 Iul 2014
În galerie, o primă imagine concept-art a continuării ce va fi publicată sub formă de benzi desenate

Romanul Fight Club, imaginat de Chuck Palahniuk şi ecranizat în 1999 de David Fincher, va avea o continuare. Autorul a oferit recent detalii despre aceasta, ce va întâmpina publicul sub forma unor benzi desenate - într-o serie ce cuprinde 10 ediţii - publicate de editura Dark House Comics şi ilustrate de Cameron Stewart. Iată mai jos şi o primă imagine concept-art a coperţii, realizată de David Mack.

Conform sinopsis-ului editurii, ,,Fight Club îşi desfăşoară acţiunea alternativ, în prezent şi trecut. Revenirea are loc la zece ani după evenimentele din romanul original, iar protagonistul este căsătorit cu la fel de instabila Marla Singer şi are un fiu de nouă ani, Junior, pe care îl dezamăgeşte în acelaşi mod în care a fost la rândul său dezamăgit de propriul tată”.

Într-un interviu acordat publicaţiei USA Today, Palahniuk a spus despre personajul central: ,,Tyler Durden este întruchiparea unor idei ce există probabil de secole; nu este vorba doar despre nişte rătăciri ale minţii sale”.

Mai multe detalii despre benzile desenate sunt aşteptate în cadrul evenimentului Comic-Con din San Diego, spre sfârşitul acestei săptămâni.

Exploreaza subiecte similare:

Fight Club, David Fincher

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
nouvellevague pe 23 iulie 2014 14:31
Cu siguranta o sa fie intereant . Fight Club este unul din cele mai bune filme facute pe care le-am vazut .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells