Sequel-ul lui Tron: Legacy, accelerat de Disney

de Cristina Grigore în 6 Dec 2012
Sequel-ul lui Tron: Legacy, accelerat de Disney

Studiourile Disney se grăbesc să aducă pe marile ecrane continuarea lui TRON: Legacy, producţia anului 2010 regizată de Joseph Kosinski, cu Jeff BridgesGarrett Hedlund şi Olivia Wilde.

Site-ul The Hollywood Reporter anunţă intrarea în negocieri pentru poziţia de scenarist al peliculei a lui Jesse Wigutow (viitorul Peter and the Starcatchers). Anterior, de povestea sequel-ului s-a ocupat David DiGilio.

Momentan, cei de la Disney nu au dezvăluit nimic în legătură cu distribuţia peliculei sau cu legăturile pe care l-ar putea avea cu serialul de animaţie TRON: Uprising. Se pare însă că pedala de acceleraţie a producţiei a fost apăsată de noua conducere Disney, care a făcut din continuarea ce a adus încasări de 400 de milioane de dolari în toată lumea, o prioritate.

La cârma celei de-a doua părţi a reboot-ului a fost numit tot Joseph Kosinski.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
HarryCineastul5 pe 6 decembrie 2012 10:11
Filmul Tron: Legacy a fost spectaculos din punct de vedere vizual, insa cam atat.
Serialul Tron:Uprising e fantastic, atat din punct de vedere al graficii (CGI si desen) care creste de la un episod la altul (mai multe expresii faciale, mai fluida actiunea) cat si din punct de vedere al povestii, rareori cliseica. Il recomand si adolescentiilor si celor mai "in varsta". Se pare ca Disney,incearca, chiar daca nu va reusi complet, sa readuca pe miciile ecrane animatii bune, nu rahaturile de acum de pe Disney Channel.

Bayard pe 6 decembrie 2012 18:01
Nu sunt de acord. Legacy a fost bun si dpdv al actiunii, muzica a fost fenomenala. In schimb animatia de care zici este in multe cazuri previzibila, muzica incearca sa o imite pe cea facuta de Daft Punk pt film (si nu reuseste), iar animatia in sine e foarte ciudata. Programele alea arata toate ca niste lacuste, cu picioarele de vreo 3-4 ori mai mari decat restul corpului... Nu zic ca nu merita urmarit Uprising, dar este doar un aperitiv pt filmul care vine!! :0
rizea.alex70 pe 6 decembrie 2012 15:54
Nu cred ca fac bine cei de la Disney ca se grabesc cu filmul asta....dupa parerea mea ar trebui sa o ia mai incet ca sa faca o capodopera nu sa se grabeasca si sa isi bata joc de film doar pentru a face rost de bani.
alex_il_fenomeno pe 1 ianuarie 2013 22:35
Filmul a fost asa si asa, putin sub asteptarile mele... sa vedem ce poate acesta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells