Sequel-ul lui Trainspotting, în lucru

de Cristina Grigore în 12 Mar 2013
Danny Boyle preconizează că lansarea acestuia va avea loc în 2016

Regizorul lui Slumdog Millionaire și 28 Days Later a dat lovitura în 1996 cu adaptarea romanului lui Irvine Welsh, Trainspotting, film ce a câștigat un premiu Oscar pentru Cel mai bun scenariu adaptat și care și-a adjudecat un binemeritat loc 10 în lista Institutului de Film Britanic ce numără 100 de poziții. Danny Boyle a vorbit multă vreme de o continuare a popularului film, însă abia anul acesta s-a găsit conjunctura favorabilă stabilirii unei date de lansare.

Dacă în 2010, conform ThePlaylist.com, Boyle declara că are de gând să mai aștepte cel puțin 20 de ani, pentru ca actorii să apară mult mai bătrâni, iată că recent a susținut că sequel-ul va fi gata până în 2016. ”Vremea potrivită pentru lansarea continuării este anul 2016. Dacă John Hodge (cel care a semnat adaptarea pentru marele ecran) poate produce un scenariu suficient de bun, nu cred că va mai împiedica ceva revenirea în distribuție a lui Ewan McGregor și a celorlalți actori”, a spus el.

”Noul film va fi într-o oarecare măsură bazat pe continuarea lui Transpotting semnată de Irvine Welsh, Porno. Unele lucruri ca punct de pornire evenimentele din carte, dar bineînțeles pentru continuarea cu variații a acestora ar fi bine să îl avem la bord pe Irvine”, a continuat Boyle.

Exploreaza subiecte similare:

Slumdog Millionaire, 28 Days Later..., Trainspotting, Danny Boyle, John Hodge, Ewan McGregor

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 12 martie 2013 17:44
O carte in care din 10 cuvinte , 20 sunt injuraturi poate avea atat succes? Inteleg ca Dostoevsky , nu mai e la moda , dar carti ca astea poate scrie absolut oricine.
neb2069 pe 13 martie 2013 07:55
Atunci lansarea cartii tale cand este ?
AndreBlack pe 12 martie 2013 18:03
Primul film a fost foarte bun . Astept si sequel-ul cu nerabdare.
SakuraBlack90 pe 12 martie 2013 21:17
Mda primul a fost un film bun eu insa n-am invatat nimic din el :)
Iulian. pe 12 martie 2013 23:53
Sa astepti ca actorii sa mai imbatraneasca..nu cred,c-ar fi fost o decizie inspirata,rareori poti distra,captiva cinefilul cu ajutorul unor varstnici si povestea lor despre droguri,efectele asupra mintii s.a.Un sequel era asteptat de mult,vehicularile erau dese asa ca aceasta confirmare este de bun augur.
alex_il_fenomeno pe 29 martie 2013 15:23
Tare mi-e frica sa nu se aleaga praful de si aceasta tentativa...
alex_il_fenomeno pe 29 martie 2013 15:23
si de*

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells