Sequel-ul lui Hotel Transylvania şi-a întrecut la box office predecesorul

de Cristina Grigore în 28 Sep 2015
Animaţia lui Genndy Tartakovsky a stabilit şi un nou record al încasărilor pe luna septembrie

Box office-ul nord american a fost asaltat în acest week-end de Gaşca lui Dracula. Potrivit BoxOfficeMojo.com, Hotel Transilvania 2 a obţinut la debut suma de 47,5 milioane de dolari, cu aproape cinci milioane de dolari mai mult decât a reuşit predecesorul său în 2012.

Sequel-ul, produs cu aproximativ 80 de milioane de dolari, a devenit şi cea mai bună lansare a lunii septembrie. Cum locul întâi în top a fost adjudecat de comedia animată de familie, The Intern a intrat în clasament pe locul doi, cu încasări de 18,2 milioane de dolari. Filmul cu Anne Hathaway şi Robert De Niro a primit cronici preponderent pozitive din partea criticilor, iar cu cele 30 de milioane de dolari obţinute internaţional, sunt şanse ca acesta să îşi depăşească în curând bugetul de producţie (de 40 de milioane de dolari).

În topul cinci al încasărilor se mai află Maze Runner: The Scorch Trials (14 milioane), fostul campion la box office al săptămânii trecute, dar şi Everest (13,9 milioane) şi, pe cinci, Black Mass (11,5 milioane de dolari).

Exploreaza subiecte similare:

Hotel Transylvania 2, The Intern, Maze Runner: The Scorch Trials, Everest, Black Mass

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells