Se pregăteşte un film de origine Transformers

de Cristina Grigore în 28 Mai 2015
La poveste vor lucra doi dintre scenariştii lui Ant-Man

Echipa de scenarişti talentaţi supervizată de Akiva Goldsman şi însărcinată să vină cu noi idei de filme inspirate din universul Transformers s-a îmbogăţit cu Andrew Barrer şi Gabriel Ferrari (au colaborat la scenariul lui Ant-Man). Cei doi vor lucra pentru studiourile Paramount la un film de origine al roboţilor de pe Cybertron.

Potrivit Deadline.com, detaliile sunt neclare în acest stadiu al dezvoltării proiectului, care a primit însă un titlu provizoriu, Transformers One, acţiunea fiind plasată pe Cybertron. Se poate ca filmul în cauză să fie unul de animaţie, însă Barrer şi Ferrari sunt decişi să susţină o producţie live-action în acest sens.

Însă până atunci, Michael Bay şi cei de la Paramount vor începe cât de curând filmările la un sequel Transformers (imediat ce Bay termină filmările la 13 Hours), alte pelicule din serie urmând să fie produse ulterior la intervale cât mai mici, preluând stilul Marvel şi Star Wars.

Exploreaza subiecte similare:

Transformers, Akiva Goldsman, Gabriel Ferrari, Andrew Barrer

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells