Se poate câștiga o excursie la Los Angeles urmărind serialul „Teoria Big Bang”, pe Comedy Central

de Cinemagia în 1 Aug 2017
Tot ce au de făcut participanții este să urmărească canalul Comedy Central în perioada 1 - 21 august și să colecteze literele din puzzle-ul zilnic legat de „Teoria Big Bang”

Canalul de televiziune Comedy Central pune la bătaie trei excursii la Los Angeles – cazare, transport  și un program-surpriză, plus vizite la studiourile de filmare ale „Teoriei Big Bang”- într-un inedit concurs. Acesta le oferă fanilor producției TV care a lansat carierele lui Jim Parsons, Kaley Cuoco și Simon Helberg oportunitatea de a participa la filmarea serialului, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Tot ce au de făcut este să urmărească canalul Comedy Central cât mai mult în perioada 1 - 21 august și să colecteze literele din puzzle-ul zilnic legat de "Teoria Big Bang", litere care apar între programe într-un fel de joc "Spânzurătoarea" pe micul ecran. Cu ajutorul acestor litere, ei vor compune zi de zi numele unui personaj, un citat scurt sau orice replică sau informație din serial.

Odată acestea formate, fanii serialului trebuie să se înscrie pe interfața online a jocului de aici: https://tbbconcurs.comedycentral.com.ro/. Pasul următor este trimiterea răspunsului pe această interfață, cel mai târziu până la miezul nopții din ziua respectivă. Asta deoarece interfața va primi răspunsurile din zilele specifice doar până la ora 00:00, începând cu ora 00:01, se vor putea trimite doar răspunsurile pentru ziua următoare.

Fiecare răspuns corect crește șansele de a câștiga unul dintre premii! De pildă, dacă trimiți 21 de răspunsuri corecte, numele tău va fi introdus de 21 de ori în tragerea la sorți care va scoate la iveală câștigătorii pe 22 august 2017, de la ora 13:00. Printre celelalte premii puse în joc se numără 10 ceasuri de mână binare Comedy Central și 15 tricouri inscripționate cu serialul.

 

Exploreaza subiecte similare:

The Big Bang Theory

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells