Se lucrează deja la un nou film Bourne, însă este exclusă revenirea lui Jeremy Renner

de Cristina Grigore în 30 Nov 2016
Producătorul Frank Marshall oferă detalii legate de viitorul francizei

Ultimul film Bourne l-a readus în prim plan pe Matt Damon şi a avut un succes notabil la box office-ul internaţional – 415 milioane de dolari, în ciuda celor nouă ani de pauză ai francizei. Interesul fanilor a fost însă realimentat de pelicula inspirată din universul Bourne, cu Jeremy Renner în rol central, însă la fel de capabilul spion nu mai are momentan şansa de a reveni pe marele ecran. Într-un interviu recent pentru Yahoo Movies, producătorul Frank Marshall a declarat că un al şaselea film Bourne este în lucru, ce îi va reuni pe Matt Damon şi Paul Greengrass.

„Am vorbit cu amândoi. Evident, sunt mulţumiţi de cum au evoluat lucrurile până acum. Acum este vorba despre poveste, toată lumea spune că dacă ai o poveste bună, poţi merge mai departe. Momentan, luăm o mică pauză pentru a veni cu intriga ideală”, a spus el, adăugând faptul că o revenire a lui Jeremy Renner şi a regizorului Tony Gilroy (The Bourne Legacy), nu este, deocamdată, posibilă. „Există şi aici o variantă de poveste, dar nu pe asta ne concentrăm momentan”, a menţionat Marshall.

Matt Damon a declarat anterior că nu ar avea nicio obiecţie dacă rolul lui Borne ar fi atribuit unui actor mai tânăr, în vreme ce regizorul Paull Greengrass a subliniat că, în opinia sa, două personaje vor avea un rol important în viitoarele filme ale seriei: Heather Lee (Alicia Vikander) şi Aaron Kalloor (Riz Ahmed). 

Exploreaza subiecte similare:

Jeremy Renner, Frank Marshall, Matt Damon, Paul Greengrass, Alicia Vikander, Riz Ahmed, Jason Bourne

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Qube86 pe 2 decembrie 2016 22:51
Desi ultima parte m-a cam dezamagit putin...ma bucura totusi vestea ca seria va continua cu Matt Damon in rolul principal...Sper doar ca urmatoarea parte sa fie macar la fel de reusita ca cea de-a 2-a parte daca nu chiar mai buna...Cat priveste vestea faptului ca Jeremy Renner nu isi va relua partitura in curand in universul Bourne, nu ma deranjeaza catusi de putin...''The Bourne Legacy'', nu m-a impresionat catusi de putin...A fost un film acceptabil, dar lipsit de complexitatea pe care au adus-o partile anterioare...un film ''de popcorn''...care nu mi-a dat senzatia ca ar mai putea avea ceva interesant de spus...
lolozilla pe 11 decembrie 2016 08:41
Intr-un film bun alaturi de Matt Damon ar putea sa-si aiba locul si Renner sau altcineva, dar sa aiba 2-3 filme alaturi de Bourne insusi, ca sa fie trecerea mai putin brutala (ca in Mission Impossible daca se retrage Cruise). Matt imbatraneste si n-o sa poata duce la infinit franciza. The Bourne Legacy a parut o incercare timida si brusca (neplanificata serios) de a continua brusc ceva in lipsa de solutii, cu regizor nou, care nici nu a pastrat din stilul, ritmul si tensiunea filmelor anterioare, cu compozitor muzical nou, care a fost...de umplutura... cu o poveste mai SF.
ishmael pe 8 decembrie 2016 11:22
au cheltuit 120 si au scos 415mil si e numit profitabil. BvS, cu un buget estimat de cinefili/critici de 250 (nu confirmat de WB) a scos aproape 900mil si e numit esec.
lolozilla pe 11 decembrie 2016 09:00
Fix de Alicia Vikander nu aveam nevoie sa aiba un rol important. In ultimul film a fost de piatra, o papusica incruntata de 27 de ani, cu pretentii de sefa a intregului CIA, bineinteles si bomba sexy, ca nu se poate altfel. Nici o emotie nu a reusit sa exprime actrita asta, pur si simplu nu si-a avut locul.
L-am apreciat pe Greengrass ca a continuat oarecum stilul lui Doug Liman din The Bourne Identity, dar daca se indreapta tot mai mult catre stilul blockbusterelor cu personaje fade, ar fi o dezamagire.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells