Se lansează volumul zece din seria Cronicile Wardstone

de Ştefan Dobroiu în 20 Ian 2015
Sângele vraciului, inspirat chiar de vizita în România a autorului Joseph Delaney

Filmul Al şaptelea fiu, inspirat de seria Cronicile Wardstone, poate fi în continuare văzut pe marile ecrane din ţară, iar editura Corint sincronizează evenimentul cinematografic cu unul publicistic, lansând în librăriile din ţară cea de-a zecea parte a seriei, Sângele vraciului.

Poţi câştiga volumul cu un concurs Cinemagia: click aici.

Conform editurii, scriitorul Joseph Delaney a vizitat România în 2008, pentru promovarea volumului al cincilea al seriei, iar vizita şi contactul cu legendele supranaturale din România l-au inspirat să scrie această continuare.

Iată prezentarea noului volum: "Strigoi, vampiri şi vârcolaci din Transilvania. Fiinţe întunecate, aliaţi şi duşmani, prietenii şi trădări. Tom trebuie să înfrunte creaturi ale întunericului venite în Comitat din România şi să elibereze spiritul magistrului său. Vor fi suficiente voinţa lui şi Sabia Destinului pentru a face faţă Întunericului şi a-şi îndeplini misiunea?"

Volumul costă 39,90 lei, este tradus de Carmen Ion şi este potrivit pentru copiii cu vârste mai mari de opt ani.

Exploreaza subiecte similare:

Seventh Son

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dacianus pe 20 ianuarie 2015 21:40
Mie mi se pare ciudat ca nu castiga niciodata un user pe care sa il recunosc. Adica cineva care chiar comenteaza pe Cinemagia. Probabil ca sunt unii care doar participa la concursuri ... Oricum, straniu.
Bayard pe 21 ianuarie 2015 12:51
Eu am castigat o data un DVD la un concurs din asta.... e adevarat insa ca nu la unul cu tragere la sorti ci din ala: primii X care raspund castiga.
Dacianus pe 21 ianuarie 2015 14:34
Ala nu se pune, ca e acolo chiar e logic sa castige cineva din cei care chiar intra pe site sa citeasca. :D Poate ar trebui sa ne zica cum se fac si tragerile astea la sorti, ca sa nu mai para asa suspecte. ... OK, recunosc ca sunt cu sechele fiindca nu am castigat integrala GoT :))) , dar m-as fi simtit mai bine sa vad ca macar le-a castigat cineva identificabil, nu un user fara nicio postare sau alt gen de activitate. :p
-aix- pe 23 ianuarie 2015 13:56
Ma bucur ca am gasit toata seria pe net (in engleza) si nu a fost nevoie sa astept 3 ani pentru volumul 10. Ganditi-va cat le va lua sa traduca si restul volumelor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells