Se face un film despre viaţa Mariei Magdalena, cu Rooney Mara în rol principal

de Cristina Grigore în 3 Feb 2016
Este “una dintre cele mai enigmatice si neînţelese figuri spirituale din istorie”, a spus regizorul filmului, Garth Davis

Starul lui The Girl With the Dragon Tattoo, recent nominalizată la Oscar pentru rolul secundar din Carol, Rooney Mara, a fost distribuită, în rol central, într-un film ce va încerca să aducă pe marele ecran viaţa Mariei Magdalena, anunţă Deadlline.

Figură biblică învăluită în mister, Maria Magdalena a fost una dintre cele mai devotate uceniţe ale lui Isus Hristos. Filmul, în opinia regizorului Garth Davis, va încerca să contureze un portret “autentic şi umanist al unuia dintre cele mai enigmatice şi neînţelese personaje din istorie”. Scenariul va fi imaginat de Helen Edmundson şi Philippa Goslett.

Sub egida Universal şi a See-Saw Films, filmările biopicului vor începe în vară, lansarea fiind programată pentrul 2017.

Exploreaza subiecte similare:

Rooney Mara, actor

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 3 februarie 2016 12:09
O poveste cu un mare potential

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells