Scrisoarea lui Channing Tatum către fiica sa ne inspiră

de Gloria Sauciuc în 14 Mai 2017
Actorul în vârstă de 37 de ani tocmai a scris o scrisoare deshisă, publicată în Cosmopolitan, adresată fetiței lui, sau mai degrabă tinerei care va deveni ea la un moment dat

Channing Tatum și Jenna Dewan-Tatum or fi alcătuind cuplul perfect, însă mai există o „ea” foarte importantă pentru actorul din Magic Mike: fetița lui de 3 ani, Everly. Actorul în vârstă de 37 de ani tocmai a scris o scrisoare deshisă, publicată în Cosmopolitan, adresată fetiței lui, sau mai degrabă tinerei care va deveni ea la un moment dat: „Nu vreau să caute răspunsuri în lumea din jur”, a scris actorul. „Cea mai mare speranță pe care o am legat de ea este ca ea să aibă curajul de a fi ea însăși, indiferent cum vor bărbații ca ea să fie”.

Actorul își amintește de prima oară când s-a întâlnit cu Jenna, soția sa și mama fiicei lui: „Știam că avem o legătură puternică, dar nu eram sigur de viitorul acestei relații. Apoi, într-o zi, Jenna mi-a spus fără să stea pe gânduri că știe exact ce își dorește în viață și că nu mai trebuie să caute, pentru că m-a găsit pe mine. Nu a anticipat deloc ce aș putea spune sau cum aș putea reacționa, a fost pur și simplu ceea ce gândea. Mi-aduc aminte ce emoție puternică am simțit - a fost cel mai sexy lucru pe care l-a făcut pentru mine vreodată. Am avut o senzație de putere, pentru că în clipa aceea mă acceptase așa cum sunt pe de-a întregul, cu bune și cu rele. Știam că nu mă evaluase, și nici nu îmi impusese vreun barem. Autenticitatea ei a fost acel lucru care m-a făcut să mă îndrăgostesc de ea. Chiar înainte să se întâmple nu mi-am dat seama cum și în ce fel aș putea căpăta asta. Acum știu că de asta mi-a fost mereu dor. Și asta e ceea ce îmi doresc și pentru fiica mea - să iubeasca fără să își facă niște așteptări de dinainte și să nu se lase influențată de standardele concepute de alții. Să se întrebe doar pe sine ce își dorește și să aibă puterea să își respecte decizia.”...

Channing a descris ce „senzație incredibilă” a avut atunci când Jenna a discutat deschis cu el, încheindu-și scrisoarea cu o notă despre înlăturarea stereotipurilor legate de diferențele între bărbați și femei.

„Trăim într-o lume care a învățat și pe bărbați, și pe femei să joace pentru mult timp anumite roluri, și partea cea mai frumoasă a momentului actual este că, în sfârșit, începem să renunțăm la ele”. Scrisoarea sau mai degrabă eseul lui Channing Tatum poate fi citit în paginile revistei Cosmopolitan.

Exploreaza subiecte similare:

Channing Tatum, Jenna Dewan-Tatum

Alte știri din cinema

Răufăcătoarea Nightshade va fi cu siguranţă în „Black Panther”

Pe lângă Kilmonger şi Nightshade, îl vom vedea şi pe M'Baku, alias Man-Ape în rol de răufăcător în noul film „Black Panther”

Franciza horror Saw revine cu „Jigsaw”

Seria de filme de mare succes a fost aparent încheiată în 2010

Succesul lui „Wonder Woman” reaprinde dicuţiile despre salariul mic al lui Gal Gadot

Salariul de șase cifre al actriţei este cu mult în urma onorariului primit de colegii actori care joacă supereroi

Romanul grafic „Watchmen”, pregătit pentru micul ecran

„Watchmen” de la DC ar putea deveni seial HBO scris de co-scenaristul „Lost: Naufragiaţii”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback