Scenaristul lui The Town se va ocupa de continuarea lui Top Gun

de Cristina Grigore în 1 Mar 2012
Scenaristul lui The Town se va ocupa de continuarea lui Top Gun

La mai bine de 25 de ani de la lansarea lui Top Gun, drama romantică de acţiune a lui Tony Scott cu Tom Cruise în rol principal, cei de la Paramount au hotărât să continue povestea, iar starul din Misiune Imposibilă a fost de acord să urce la bordul producţiei, alături de fostul regizor al filmului.

După ce echipa de scenarişti a lui Thor, formată din Ashley Miller şi Zack Stentz, a fost angajată să imagineze o primă variantă a acţiunii peliculei, iată că, potrivit Variety, această sarcină a fost preluată de Peter Craig, cel care a imaginat şi scenariul filmului cu o nominalizare la premiile Oscar, The Town.

„Eu, Tony şi Jerry [Bruckheimer] nu am mai făcut împreună un film de la Days of Thunder. Când ni s-au prezentat ideile noului Top Gun, ne-am gândit că ăsta este proiectul potrivit şi că am putea colabora astfel, din nou. Dacă vom avea un scenariu care să ne placă, cred că am face un film care să aibă acelaşi ton cu originalul şi să fie filmat în acelaşi mod în care am filmat Top Gun… Încă lucrăm la asta”, a declarat Cruise.

În acest moment, nu se ştiu nici un fel de detalii despre povestea lui Top Gun 2, însă, dacă e să luăm în calcul spusele lui Tony Scott, noul film va fi destul de diferit de original, deoarece lumea s-a schimbat, iar pelicula ar urma să prezinte noile “vedete” ale forţelor aeriene, aeronavele fără echipaj, comandate de la distanţă (drone), abordând în acelaşi timp şi apusul perioadei de glorie a piloţilor de vânătoare.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 1 martie 2012 10:19
Daca o sa fie fara Tom Cruise probabil o sa ma uit la el..... desi ma enerveaza la culme filmele astea care preamaresc armata americana, in marea lor majoritatea chiar sponsorizate de armata, care incearca sa creasca numarul noilor recruti.
Han_Solo pe 1 martie 2012 11:21
Si americanii astia, cu care armata sa faca filme? Sa preamareasca armata chineza? Sau Afgana? Sa fim seriosi, orice tara daca face filme in care isi preamareste armata. Eu personal, sunt cam satul de valul asta nou de la Hollywood in care SUA e "bad guy", armata prezentata ca si raul suprem in lume iar pentru tot raul din lume este devina un mosneag in comstum cu varsta de 70 de ani din Washigton. Acuma nu ma dau in vand dupa Top Gun insa astept sa vad Act Of Valor iar segventele cu US Army din transformers chiar mi-au placut.
Bayard pe 1 martie 2012 17:00
Nu ar fi problema ca fac filme cu armata, daca ar fi facute de independenti!! insa filmele literalmente sunt platite si chiar facute de armata americana!!! ca sa-si spele imaginea ingrozitoare pe care o au din razboaiele la care au participat .... Filmele astea sunt o modalitate de a convinge pe cei saraci cu duhul sa se inroleze. Ar trebui sa vezi cum merg cei din birourile de recrutare prin orasele americane nenorocite economic incercand sa pacaleasca pe tineri sa se inroleze, promitandu-le cliseele alea pe care le stim de cand lumea: o sa vezi lumea, o sa ai o educatie, o sa ai o familie.... si trebuie de fapt sa faci doar vreun an de armata adevarata.... si pe urma se trezesc ca sunt de 5 ani in Irak, fara permisie si fara speranta sa scape.
xerses pe 1 martie 2012 16:51
S-a starnit curiozitatea in mine la ce cum va fi aceasta continuare....
alex_il_fenomeno pe 6 martie 2012 19:40
este o productie legendara , imposibil de egalat !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells