Scenaristul lui Steve Jobs îl pune la punct pe şeful Apple

de Ştefan Dobroiu în 26 Sep 2015
Aaron Sorkin şi Tom Cook au păreri diferite despre sensul cuvântului „oportunist”

Aaron Sorkin, scenaristul laureat cu Oscar pentru Reţeaua de socializare şi răspunzător de scenariului lui Steve Jobs, filmul biografic despre fondatorul Apple, a avut câteva comentarii bine simţite la adresa lui Tom Cook, noul şef al gigantului tehnologic, care consideră biopicurile despre viaţa lui Jobs drept „oportuniste”.

Prezent la o conferinţă de presă pentru promovarea lui Steve Jobs, Sorkin a precizat, citat de The Hollywood Reporter, că toţi cei implicaţi în proiect au primit salarii mai mici decât media. „Nimeni nu a făcut acest film ca să se îmbogăţească. Apoi, Tim Cook ar trebui să vadă filmul înainte de a-l eticheta. Şi când ai în China o fabrică plină de copii care îţi asamblează telefoanele pentru 17 cenţi pe oră ai nevoie de mult tupeu pentru a-i spune cuiva că e oportunist”, a spus Sorkin.

Premiera românească a filmului biografic regizat de Danny Boyle este programată pentru 11 decembrie. Analiştii de la Hollywood spun că producţia cu Michael Fassbender în rolul titular ar putea fi unul din favoriţii la Oscar 2016. O listă completă cu predicţii, aici.

Ce părere ai despre reacţia lui Aaron Sorkin?

Foto: MediafaxFoto

Exploreaza subiecte similare:

Aaron Sorkin, Danny Boyle, Steve Jobs, The Social Network, Michael Fassbender

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 26 septembrie 2015 15:45
Profitul nesimtit, realizat prin orice mijloace reprezinta principala problema a capitalismului si cauza maririi prapastiei dintre saraci si bogati.
Steve Jobs in afara de a fi un orgnizator bun a fost si un afacerist fara scrupule, nu stiu ce ar fi interesant de vazut la o asemenea scarbosenie de om cu zero caracter.

bogyvaly pe 29 septembrie 2015 14:57
L-ai cunoscut personal? wow!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells