Sarcina actriţei January Jones, motiv de scandal

de Cristina Grigore în 30 Mai 2011
Sarcina actriţei January Jones, motiv de scandal

Când a anunţat că este însărcinată, în luna aprilie a acestui an, January Jones, vedeta serialului Mad Men, a preferat să nu dezvăluie şi cine va fi tatăl viitorului său copil, astfel încât zvonurile privind numele acestuia s-au amplificat, incluzându-i în rândurile lor atât pe regizorul lui X-Men: First Class, Matthew Vaughn, cât şi pe colegul de platou, Michael Fassbender.

Tabloidele au speculat „relaţia extrem de strânsă” care se pare că s-a legat între Jones şi Vaughn -  căsătorit cu supermodelul Claudia Schiffer - în timpul filmărilor la First Class şi l-au numit pe acesta posibilul tată al copilului pe care îl aşteaptă actriţa în toamnă. Pentru a nu alimenta supoziţiile, Vaughn a evitat unele apariţii la evenimente publice,  lipsind chiar şi de la premiera din New York a lui X-Men: First Class, ce a avut loc pe 25 mai.

Avocatul cineastului, Martin Singer,  a respins zvonurile, pe care le-a calificat drept minciuni, îndreptând, în mod indirect, curiozitatea publicului spre alţi bărbaţi din anturajul lui Jones.

Fostul iubit al actriţei de 33 de ani, Jason Sudeikis (Saturday Night Live), a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliştilor în această problemă. Unele publicaţii îl includ în schemă şi pe actorul Joel Edgerton, cu care actriţa a avut o „foarte intensă relaţie” în vara trecută, chiar înainte de a se afişa cu Sudeikis.

Deocamdată, numele celui cu care Jones a conceput copilul rămâne un mister, contribuind astfel la publicitatea peliculei în care aceasta va apărea în rolul mutantei Emma Frost, şi făcând ca imaginea sa să apară pe nenumărate suporturi media din toată lumea.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 30 mai 2011 08:40
Este o strategie buna de promovare....
alex_il_fenomeno pe 31 mai 2011 18:46
mda , asa e ... dar totusi cred ca se face publicitate prea mare pentru acest lucru !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells