Şapte actori dificili

de Ştefan Dobroiu în 20 Aug 2014
Află cine l-a făcut "nenorocit" pe Bruce Willis!

Nouă, spectatorilor, ne place să vedem filmele la cinema, dar rareori suntem conştienţi de efortul gigantic depus pentru a realiza ceea ce vedem pe marele ecran. Zeci şi uneori sute de oameni lucrează pentru fiecare cadru, iar întârzierile pot cauza costuri suplimentare. În acest context, puţine lucruri sunt mai supărătoare decât un actor care nu îşi învaţă replicile, provoacă altercaţii cu restul distribuţiei sau nu apare la filmări. Cei de la Deathandtaxes au realizat, cu ajutorul mai multor resurse online şi al unor declaraţii oferite de actori cunoscuţi în interviuri, o listă cu cele mai dificile nume de la Hollywood din ultimul deceniu.

Lindsay Lohan
Acum doi ani am inclus-o pe Lindsay Lohan într-o listă cu 10 staruri în declin (click AICI) şi nimic nu pare să se fi schimbat în cariera actriţei. Aceasta a provocat probleme pe platourile de filmare ale popularului serial Anger Management, unde a împărţit câteva scene cu Charlie Sheen. Membri ai echipei au declarat că Lohan a venit pe platou, apoi s-a retras în rulota ei şi a tot amânat să înceapă lucrul până când a venit seara, iar actriţa a plecat la concertul iubitului ei. "Ne-a ţinut pe toţi ostatici", a declarat cineva din echipă, citat de E! News.

Christian Bale
Puţini sunt actorii mai apreciaţi decât Bale, care a avut parte de o mulţime de succese în ultimul deceniu, dar actorul din trilogia Cavalerul negru a lui Christopher Nolan a devenit protagonistul unuia dintre cele mai discutate incidente petrecute pe platourile de filmare. În timpul realizării lui Terminator Salvation Bale, supărat că directorul de imagine Shane Hurlbut l-a deranjat pe când se concentra la o scenă dificilă, s-a aruncat într-o tiradă furibundă, surprinsă cu o cameră de luat vederi de alţi membri ai echipei. Chiar dacă apoi Bale şi-a cerut scuze de nenumărate ori în interviuri şi apariţii în emisiuni de televiziune, impresia generală a rămas că acesta trebuie tratat cu mănuşi în timpul filmărilor.

Bruce Willis
Sunt câteva decenii de când ne-am obişnuit cu personajele şugubeţe (şi eficiente cu gloanţele şi exploziile) ale lui Bruce Willis, aşa că cine şi-ar fi închipuit că actorul a devenit din ce în ce mai dificil în ultimii ani. Hollywood-ul nu ezită aproape niciodată să muşamalizeze conflictele din timpul filmărilor, dar uneori regizorii şi colegii de distribuţie se răzbună făcând declaraţii publice cu privire la dificultăţile provocate de Bruce Willis. Este şi cazul lui Kevin Smith, regizorul comediei de acţiune Cop Out/Poliţai în misiune. Regizorul a declarat că experienţa de a lucra cu Willis i-a "zdrobit sufletul". La petrecerea de lansare a comediei Smith a ţinut un discurs: "Vreau să mulţumesc tuturor celor care au lucrat la film, mai puţin lui Bruce Willis, care este un nenorocit (n.r. - "a fucking dick", în original)".

Jennifer Lopez
Una dintre divele absolute ale showbiz-ului american, Lopez a făcut senzaţie la filmările lui What to Expect When You're Expecting. Se pare că actriţa-cântăreaţă a refuzat să comunice cu absolut toţi membrii echipei de filmare. Aceştia au fost nevoiţi să "discute" cu diva numai prin asistentul ei.

Steven Seagal
Regele filmelor de acţiune de duzină suspect de populare pe micile ecrane, Seagal este celebru pentru modul extrem de înjositor în care îşi tratează colegii. John Leguizamo a povestit cum, în timpul filmărilor la Executive Decision, Seagal l-a catapultat într-un zid când mititelul (are 1,69 metri înălţime) actor născut în Columbia a început să râdă la replica, spusă foarte serios de Seagal, "cuvântul meu e lege". Seagal are 1,93 metri înălţime.

Mandy Patinkin
Are parte de o revenire în atenţie datorită popularului serial Homeland, dar cunoscut a devenit datorită unui alt serial celebru, Chicago Hope. Conform propriilor declaraţii, actorul "s-a purtat abominabil" în timpul dramei medicale. "Mă chinuiam să iau în considerare părerile celorlalţi. Nu îi lăsam pe regizori să îmi spună nimic, eram atât de răsfăţat. Îmi începusem cariera cu oameni extrem de talentaţi, Milos Forman, Sidney Lumet, James Lapine. Prin urmare reacţia mea era: 'Nu-mi vorbi, nu vreau să ştiu ce crezi'." Ulterior Patinkin şi-a dat seama că această atitudine nu îi va asigura un viitor luminos la Hollywood şi a schimbat direcţia.

Wesley Snipes
Ieşit anul trecut din închisoare după o relaţie încercată cu Fiscul american, Snipes a devenit celebru pentru modul cum a reacţionat în timpul unui conlict cu studiourile New Line Cinema din timpul filmărilor la Blade: Trinity. Conform actorului Patton Oswalt (care va deveni ulterior mai cunoscut cu rolul vocal al simpaticului Ratatouille), Snipes, supărat că studiourile nu îi dau un onorariu mai mare, îşi petrecea timpul în rulotă fumând iarbă şi refuza să interacţioneze cu regizorul David Goyer. Acesta şi actorul comunicau exclusiv prin post-it-uri. Snipes şi le semna "Blade".

Care dintre "dificilii" de mai sus e cel mai enervant?

Exploreaza subiecte similare:

Bruce Willis, Lindsay Lohan, Kevin Smith, Steven Seagal, John Leguizamo, Christian Bale, jennifer lopez, Mandy Patinkin, Wesley Snipes, Blade: Trinity, Chicago Hope, Homeland, Anger Management, Terminator Salvation

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Theodor2011 pe 20 august 2014 11:08
Jeniffer Lopez
Theodor2011 pe 20 august 2014 11:09
Jennifer (m-am corectat)
Rose pe 20 august 2014 13:09
Bale a fost acuzat, acum câțiva ani, de violență contra mamei și surorii sale-ulterior cele două și-au retras plângerea. Și, în altă ordine de idei, nu este „director de imagine”, ci „regizor de imagine”.
cristi23 pe 20 august 2014 16:40
am ramas surprins de faptul ca si bale e inclus in aceasta lista......imi pare rau,,,,,,,tot respectul pentru calitatile sale de actor.......dar sper ca pe viitor sa fie mai civilizat....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells