Saptamana 1-8 noiembrie

de Stefan Dobroiu în 2 Nov 2007
Saptamana 1-8 noiembrie

Saptamana saraca in premiere, in acest week-end avem de ales intre un horror si o comedie, ambele reveniri: Milla Jovovich revine in rolul lui Alice, vanatoarea de zombie, iar fratii Peter si Bobby Farrelly revin dupa ani buni la "comediile pentru adulti".

In Resident Evil: Disparitia, Pamantul a devenit un adevarat desert, populat de armate de zombie si cativa supravietuitori necontaminati, care merg de colo colo in cautare de resurse. Visul lor este sa ajunga in Alaska, singura regiune posibil neafectata de epidemia virusului T. Pentru aceasta, singuratica Alice (Milla Jovovich) si voluntara Claire (Ali Larter), alaturi de micul lor grup, trebuie sa lupte din nou cu malefica Umbrella, corporatia care a produs virusul. Lucrurile se complica din cauza unei mutatii a virusului care ii inzestreaza pe zombie cu inteligenta, facandu-i infinit mai periculosi. Dar Alice, acum posesoarea unor interesante abilitati psihokinetice, are ac de cojocul lor, ceea ce sugereaza ca o eventuala parte a patra nu este deloc imposibila. De vazut pentru Jovovich, ciorapii ei cu portjartier, cutitele Kukri si Ali Larter.

Pentru cronica filmului, click aici.

Aparent mult mai pasnic este ultimul film al fratilor Peter si Bobby Farrelly (Mary cea cu vino-ncoa'), care arunca inca o data cu noroi in comedia romantica: The Heartbreak Kid/Cat dureaza o casnicie este povestea lui Eddie (Ben Stiller), un timid trecut de prima tinerete, care se casatoreste cu superba Lila (Malin Akerman), chiar daca n-o stie decat de cateva saptamani. Cand suvoiul de informatii noi (si neplacute) despre sotia proaspat achizitionata inunda luna de miere a cuplului, debusolarea lui Eddie nu mai cunoaste limite. O raza de lumina apare o data cu Miranda (Michelle Monaghan), o superba aflata si ea in complexul turistic care-i gazduieste pe Eddie si Lila. Singura problema a lui Eddie este propria-i sotie, de care incearca sa scape, numai ca aceasta nu se lasa dusa. Pentru un plus de interes din partea spectatorilor, fratii Farrelly isi condimenteaza comedia cu scene de sex (nu, nu asta vedeti in fotografie) si cu glumele fara perdea care au devenit un fel de marca proprie. De bifat!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 17 aprilie 2010 01:38
foarte exploziv filmul , mi-a placut mult Resident Evil: Extinction

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells